Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ KILKISWEBTV ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τον δημοσιογράφο-φωτογράφο έγκριτης εφημερίδας του Κιλκίς ο οποίας εκθειάζει  και επαινεί την kilkiswebtv  που εμπιστεύονται την προβολή  των κομμάτων τους και των θέσεών τους στην kilkiswebtv.

Αναφέρει πως ενώ οι πολιτικές πεποιθήσεις του διευθυντού της  δεν ταυτίζονται με τα κόμματά τους (πλην Κ.Κ.Ε) όλοι μέχρι χθες τουλάχιστον εμπιστευόντουσαν τον δημοσιογράφο Θ. Κυριακίδη. 
Γι’ αυτό και οι 450 συνεντεύξεις πολιτευτών, πολιτικών και πολιτικών αρχηγών φαντάζει ως κάτι άπιαστο όνειρο για άλλους.

Αγαπητέ φίλε, εάν τον χρόνο που καταναλίσκεις για να ασχολείσαι με εμένα τον κατανάλωνες για χάρη της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης θα πετύχαινες  πολλά περισσότερα από ότι με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που πολλές φορές με εκτόξευσαν στις 24 000 την ημέρα!

Εκτός βέβαια από την αξιοπιστία  είναι και ο σεβασμός προς τους αναγνώστες που εμείς από το υστέρημά μας πληρώσαμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να καλύπτουμε τις εκδηλώσεις τους αξιόπιστα και όχι με εξοπλισμό από τα playmobill!

Eξ’ άλλου δεν είναι τυχαίο που ο άρχοντας του Κιλκίς είπε: «Εσένα σε διαβάζουνε εκατό και σε πιστεύουν εκατό, τους άλλους τους διαβάζουν εκατό και τους πιστεύουν πέντε» και «εσένα σε διαβάζουν εκατό και τους άλλους πέντε» και τέλος "άλλο να το γράφεις εσύ και άλλο να το γράφουν οι άλλοι».

Επίσης, πριν από την συνέντευξη με τον σημερινό υπουργό υγείας, με ρώτησε: «Γιατί κύριε Κυριακίδη μου είπανε πως αν δεν δώσω σε σας συνέντευξη να μη φύγω;»

Αγαπητέ φίλε, εάν δεν κατάλαβες γιατί εμπιστεύονται τον δημοσιογράφο Θεόφιλο Κυριακίδη και την kilkiswebtv, θα συνεχίζεις να είσαι ο ουραγός της δημοσιογραφίας.


Σου εύχομαι καλά δημοσιογραφικά μυαλά και αυτογνωσία!






kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply