Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ KILKISWEBTV 10 6 17
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αιφνιδιάσαμε, με όλη την σημασία της λέξεως, τον κύριο Βαφειάδη Θεόδωρο, μια και όντας με παρέα στο σαλόνι του ξενοδοχείου HABITAT, του ζητήσαμε να μιλήσει στην kilkiswebtv. Έτσι εξηγείται και ο λόγος για τον οποίον δεν ανεβήκαμε στο στούντιο της kilkiswebtv όπου γίνονται οι συνεντεύξεις και μείναμε στο ισόγειο.
Παρ’ όλα αυτά είπαμε σημαντικά πράγματα, τόσο για την παραίτησή του όσο και για την ανεξαρτητοποίησή του. Μιλήσαμε τόσο για την ασυνέπεια των υποσχέσεων προς τον διαφανή τρόπο λειτουργίας του κ. Δημάρχου όσο και για τις αποφάσεις που έπαιρνε και υλοποιούσε από μόνος του χωρίς να γνωρίζει το σώμα του δημοτικού συμβουλίου.
Επίσης μιλήσαμε για τα μελλοντικά σχέδια και τους προβληματισμούς του τόσον του ιδίου όσον και της ομάδας που συνομιλούν για τα προβλήματα του Δήμου Κιλκίς όσο και για την δυνατότητα επίλυσής των στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο χωρίς μοντάζ:


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply