Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP..
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αρνούνται και αποφεύγουν, δε βλέπουν ή δε θέλουν να δούν την τερατώδη ρύθμιση της συμφωνίας του Eurogroup, με την οποία η Ελλάδα υποχρεώνεται να καταβάλλει για την εξυπηρέτηση του χρέους στους δανειστές κάθε χρόνο 27 δις (15% του ΑΕΠ) μέχρι το 2023 και 36 δις από το 2023 μέχρι το 2060 ! Η χώρα μπαίνει στο γύψο για πενήντα ολόκληρα χρόνια και όλοι ή σχεδόν όλοι, σφυρίζουν αδιάφορα ή περί άλλων τυρβάζουν.
Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε εδώ τη σχετική παράγραφο του επίσημου κειμένου της απόφασης του Eurogroup που ήταν φυσικό να μη διαβαστεί από τους καθεστωτικούς πολιτικούς και δημοσιογράφους. Όμως, είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο να έχει ξεφύγει της προσοχής και από εκπροσώπους αντιμνημονιακών και ευρωσκεπτικιστικών φορέων
«The Eurogroup welcomes the commitment of Greece to maintain a primary surplus of 3.5% of GDP until 2022 and thereafter a fiscal trajectory that is consistent with its commitments under the European fiscal framework, which would be achieved according to the analysis of the European Commission with a primary surplus of equal to or above but close to 2% of GDP in the period from 2023 to 2060. The Eurogroup concluded that debt sustainability should be attained within the framework of the debt measures envisaged by the Eurogroup in May 2016. In this regard, the Eurogroup recalled the assessment of debt sustainability with reference to the agreed benchmarks for gross financing needs: GFN should remain below 15% of GDP in the medium term and below 20% of GDP thereafter so as to ensure that debt remains on a sustained downward path.»
Από την τελευταία ως άνω παράγραφο διατυπώνεται με κομψό τρόπο ομολογουμένως ότι, «οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες θα παραμείνουν κάτω του 15% του ΑΕΠ σε βραχυπρόθεσμο διάστημα και κάτω του 20% από εκεί και πέρα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το χρέος παραμένει σε σταθερή καθοδική πορεία»!!!!!

Αυτήν την εξωφρενική ρύθμιση δέχτηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να εισπράξουν τη δόση των 8,5 δις που θα επιστρέψουν ολόκληρη και με πανοτόκια στους δανειστές για προηγούμενα χρέη, με στόχο την παράταση της καρεκλοθηρίας τους. Αυτή την μοναδική στα διεθνή χρονικά ρύθμιση αποκρύπτουν όλοι.
Στην πράξη, η επίμαχη ρύθμιση σημαίνει ότι, θα αυξηθεί περαιτέρω η φοροκαταιγίδα, θα μειωθούν οι συντάξεις, οι μισθοί, τα εισοδήματα, θα υφαρπαγούν κατοικίες και επιχειρήσεις λόγω αδυνανίας πληρωμής δανείων, θα μεγαλώσει και άλλο ο πόνος,η δυστυχία, η ανεργία, η φτώχεια, η σύγχρονη ελληνική τραγωδία που τελειωμό δεν έχει. Τα προβληματικά δάνεια θα παραχωθούν σε ξένους τραπεζικούς γύπες και θα αφελληνιστεί έναντι πινακίου φακής ολόκληρη η δημόσια περιουσία (ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΕΣΠΑ,ΟΣΕ,ΟΤΕ,Ελληνικά Πετρέλαια, ενεργειακός πλούτος, λιμάνια,αεροδρόμια,τουριστικά ακίνητα,δημόσια κτίρια και εκτάσεις,θυγατρικές τραπεζών σε Ελλάδα και εξωτερικό κλπ).
Αυτή είναι η ουσία της διαβολικής ρύθμισης του Eurogroup που, τονίζεται και πάλι,παραγνωρίζουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα κόμματα και τα ΜΜΕ. Η ρύθμιση μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα Μπανανία καταδικάζοντάς την σε ένα αυτοτροφοτούμενο κύκλο ύφεσης, φτωχοποίησης, μιζέριας, καταστροφής των ελληνικών επιχειρήσεων, ανεργίας, μαζικής φυγής των Ελλήνων στο εξωτερικό. Και πλήρη αφελληνισμό της πατρίδας μας μέσα στα επόμενα πενήντα χρόνια.
Όσο και αν η απόφαση του Eurogroup διανθίζεται με αναπτυξιακά ευχολόγια, ούτε λόγος μπορεί να γίνει για ανάπτυξη. Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο, αφού ούτε η Γερμανία,η Ελβετία,η Σουηδία ,ο Καναδάς, οι ΗΠΑ κλπ., θα μπορούσαν να πετύχουν ανάπτυξη με το βάρος παρόμοιων κολοσσιαίων χρεών.

Υπενθυμίζεται ότι το χρέος της Γερμανίας μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο ανερχόταν σε 600% του ΑΕΠ. Με τη συμφωνία του 1953 στην οποία συμμετείχε και η Ελλάδα, της χαρίστηκε το 70% και το υπόλοιπο ρυθμίστηκε με αναπτυξιακή ρήτρα.
Επισημαίνεται επίσης ότι,το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη. Αυτό καταδεικνύει ότι συρθήκαμε μεθοδικά σε μια καλοστημένη παγίδα χρέους με τη συνευθύνη προδοτικών ελληνικών κυβερνήσεων, οι οποίες συνεχίζουν να εκτελούν τη χώρα με την υποστήριξη των κατοχικών ΜΜΕ που ψεκάζουν τον ελληνικό λαό με τεράστια ψέματα και φοβίες. Και ομνύουν στο εγκληματικό και πονηρό δόγμα του «πάση θυσία στο ευρώ».
Η τερατώδης συμφωνία έχει τη σιωπηλή έγκριση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός από το γεγονός ότι, η ΝΔ δεν την κατήγγειλε δυναμικά, πριν από λίγες μέρες ο Πρόεδρός της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε ότι το κράτος έχει συνέχεια και η ΝΔ θα τιμήσει τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τη αποφράδα ρύθμιση του Eurogroup, η Ελλάδα σέρνεται στα τέσσερα και παραδίδεται ολοκληρωτικά και απόλυτα στους δόλιους δανειστές, δόξα να έχει το «πάση θυσία στο ευρώ».




ΠΗΓΗ:https://paradrasi.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply