Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » deltio typoy kinesis Η ΑΝΝΑ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕς ΜΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Νίκη με knock out στον 1ο γύρο για την Άννα Τσομπάνη!
Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Για ακόμα μια φορά η Άννα  Τσομπάνη δικαίωσε τις προσδοκίες μας και επιβεβαίωσε ότι ήρθε για να μείνει. Το φαινόμενο Άννα Τσομπάνη, ως αναμφισβήτητο φαβορί στο άθλημα του kick boxing, χτύπησε και πάλι  διαπρέποντας στο Open Championship Summer EditionIII, που διεξήχθη στην Ηλεία την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, αφού έβγαλε knock out την αντίπαλο της, Κατερίνα Ζέζα, ήδη από τον πρώτο γύρο. H φυσική κατάσταση της Άννας, όσο και η τεχνική της κατάρτιση συνέβαλαν στην νίκη και την κατάκτηση μιας ακόμη διάκρισης, προσθέτοντας ένα επιπλέον κύπελλο στη συλλογή της ταλαντούχας αθλήτριας.
Ο αγώνας, γεμάτος ένταση, κατέληξε γρήγορα νικηφόρος για τη Σιδηροκαστρινή αθλήτρια, παρά τη σθεναρή αντίσταση της νεαρής Κατερίνας Ζέζα. Ωστόσο και οι δύο αθλήτριες υπέστησαν μικροτραυματισμούς, η Άννα Τσομπάνη υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού, ενώ πιο σοβαρά η Κατερίνα Ζέζα βρέθηκε να έχει υποστεί ρινορραγία μετά από κάταγμα στη ρινική κοιλότητα,  αλλά αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείου Πύργου επέστρεψαν στα καταλύματά τους. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιτυχία σε ό,τι έχουν κατά νου για την μετέπειτα πορεία τους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ
 
Περιγράψτε μας το προφίλ της Άννας Τσομπάνη;
Η Άννα Τσομπάνη είναι αθλήτρια φαινόμενο και προσαρμόζεται γρήγορα. Όταν ήρθε σε μένα ήταν μια πολύ καλή αθλήτρια πυγμαχίας με δυναμικό στυλ.
Πως αποφασίσατε να την αναλάβετε προπονητικά;
Είδα ότι είχε καλά στοιχειά και μαζί με τους συνεργάτες μου Παναγιώτη Σωφρονά και Παναγιώτη Αλτούνη aποφασίσαμε να την αναλάβουμε για να μπορέσει να σταθεί σε αγώνες μεγαλύτερης κατηγορίας, δώσαμε βάση στην τεχνική των ποδιών της και έτσι της δώσαμε περισσότερα πλεονεκτήματα, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει αθλήτριες μεγάλου βεληνεκούς. Αποτέλεσμα της τακτικής μας ήταν και η νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Iska με αντίπαλο την Ελβετίδα πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια Marrian Scheidegger.
Τι σημαίνει το Open Championship την συγκεκριμένη χρονική στιγμή;
Είναι μια πρόκληση, γιατί κλήθηκε να παίξει πολλά κιλά κάτω από την κατηγορία που παίζει συνήθως, αλλά δεν αρνήθηκε να παίξει, γιατί το είδε σαν ευκαιρία να αγωνιστεί με δυνατές αθλήτριες και όπως φάνηκε κέρδισε με κόντρα χτύπημα με knock out από τον πρώτο γύρο μια πολύ δυνατή αθλήτρια, την Κατερίνα Ζέζα. 
Ποιος είναι ο επόμενος στόχος;
Περιμένουμε απάντηση για αγώνα διεκδίκησης ζώνης στην Πολωνία με Ιρλανδέζα αντίπαλο στο πρωτάθλημα IBU Kyodokyokushin.
Θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για το υποστηρικτικό τιμ της Άννας;
Υπάρχει ολόκληρη ομάδα με γυμναστή τον Παναγιώτη Μαυρογενίδη που φροντίζει την φυσική της κατάσταση, τον φυσιοθεραπευτή κ. Θωμαΐδη, τους συνεργάτες μου Σωφρονά και Αλτούνη και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον χορηγό μας τον Τάσο Τσάλα και την εταιρεία Force 1, το γυμναστήριο Kinesis και φυσικά εσένα και την Γραφίδα Σιντικής που στηρίζεται το επικοινωνιακό κομμάτι.

Νίκη με knock out στον 1ο γύρο για την Άννα Τσομπάνη! 







ΠΗΓΗ:From: Kinesis Gym <kinesisk@otenet.gr>

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply