Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ομολογώ ότι εξάντλησα όλα τα χρονικά περιθώρια προτού αρχίσω να γράφω το σημερινό κομμάτι , μήπως και κάτι δεν κατάλαβα καλά. Με μπέρδεψε λίγο και η στάση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Σισμανίδη, καθώς δυσκολεύτηκα να βρω την πραγματική αιτία αποπομπής από την Αντιδημαρχία των Τεχνικών Έργων και την αλλαγή αρμοδιοτήτων στην ίδια Αντιδημαρχία.
Για μεν τον Αντιδήμαρχο Αντ. Μανουσαρίδη ξέραμε από τον περασμένο Οκτώβριο ότι δε θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην Αντιδημαρχία Καθαριότητος, αν και η θητεία του θεωρήθηκε απολύτως επιτυχημένη, οπότε λογική και η αντικατάστασή του. Η θέση του Αντιδημάρχου Κρουσσών καλύφθηκε από τον κ. Πογέλη Ανέστη ο οποίος δοκιμάζεται ακόμη σε αυτήν τη θέση, μιας και θεωρητικά και πρακτικά πρόκειται για ένα πολύ «βαρύ» πόστο, μετά την παραίτηση του πλέον πετυχημένου Αντιδημάρχου των τελευταίων δεκαετιών κ. Θεόδωρου  Βαφειάδη.
Η Τρίτη αλλαγή Αντιδημάρχου, που αφορά την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, αφορούσε την κ. Λένα Αναστασιάδου, που η αλλαγή της θεωρήθηκε επιβεβλημένη, μιας και κατά κοινή ομολογία ήταν η πιό αποτυχημένη Αντιδήμαρχος από γενέσως Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων! Ακόμη και η ίδια σε σχόλιο που έκανε στην προσυνεδριακή συζήτηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το Συνέδριο, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, είπε εκτός θέματος, για τους παράνομα εισερχομένους στην Ελλάδα και διαμένοντες στο Hot Spot του Χέρσου ότι μέχρι να φύγουν ζούσαν μέσα στη λάσπη, δηλαδή δεν κατάφερε τίποτε να κάνει για να ζουν σε καλύτερες συνθήκες, πλην των όσων έκαναν οι  εκάστοτε Μ.Κ.Ο. και η Υπατη Αρμοστεία και πως ήθελε να τα αναλάβει και αυτά ο Δήμος Κιλκίς δηλαδή η ίδια!  Δεν ξέρω αν καταλάβαινε τι έλεγε εκείνη την στιγμή αλλά ουσιαστικά  προδιέγραφε την πλήρη αποτυχία της δομής του Χέρσου!
Άρα πολύ σωστή η απομάκρυνσή της από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, αλλά και οι μέχρι σήμερα ενέργειές της μάλλον οδηγούν προς το συμπέρασμα πως όχι μόνον είναι λάθος ο διορισμός της στην θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ αλλά όσο είναι καιρός, η απομάκρυνσή της και η αντικατάστασή της είναι αναγκαία όσο τίποτε άλλο.
Η αντικατάστασή της με τον κ. Ταχτσίδη Νίκο ίσως να φέρει τα ποθητά αποτελέσματα, μιας και ο κ. Ταχτσίδης έχει την άλλη κουλτούρα της διοίκησης, της διαχείρισης και της εκτέλεσης Τεχνικών Έργων, εμπειρία που αποκτήθηκε από την πολυετή θητεία του στο Δημόσιο ως μηχανικός και ως Διευθυντής Έργων της πρώην Νομαρχίας και νυν Αντιπεριφέρειας Κιλκίς.
Εξαιρετική θα θεωρήσω και την αναγκαστική αλλαγή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Τσογγίδη, λογω της λήξης της θητεία του, μιας και η χημεία των δύο ανδρών δεν ταίριαζε. Ο κ. Δήμαρχος ήθελε έναν Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου που να υπακούει στον Δήμαρχο, όμως ο κ. Τσογγίδης, παλιός αυτοδιοικητικός, έκανε αυτό που θα έκανε ένας σωστά σκεπτόμενος και με υπευθυνότητα στα καθήκοντά του και στο ρόλο που του ανετέθη. Και εδώ ο Δήμαρχος, βρήκε την πιο βολική λύση για τον εαυτό του! Έβαλε ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έναν άνθρωπο που θα έκανε ότι θα του ζητούσε αφού ήταν  του χεριού του, γνωρίζοντας πως δεν έχει τον τσαμπουκά να σηκώσει κεφάλι! Έτσι όλα καλώς καμωμένα.
Με όλα τα παραπάνω δε μπορώ παρά να συγχαρώ το Δήμαρχο και να πω πως θα γίνει πιο συμπαθής εάν διορθώσει το λάθος που έκανε στην ΔΕΥΑΚ. Και εκεί κ. Δήμαρχε έχουμε ανάγκη από ανοιχτά μυαλά και όχι  αποτυχημένα.

Καλή επιτυχία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply