Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε.Β.Α.- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




         Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η πρώτη φάση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α. (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς Απόρους), που παρείχε βοήθεια σε 60.995 δικαιούχους.
         Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, «με συντονισμένες ενέργειες και στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους δήμους, κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε πρώτοι σε όλη την Ελλάδα τη διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στις έξι Κοινωνικές Συμπράξεις που συμμετέχουμε ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακουφίζοντας περισσότερους από 60.000 συμπολίτες μας.
Μετά τις αλλαγές στην επιλογή των ωφελουμένων που προήλθαν από τις οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας, ζητούμε από όσους πολίτες είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης,  να δηλώσουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα από το ΤΕΒΑ, προκειμένου να μην χάσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την οικογένειά τους με τα είδη που διανέμονται από αυτό το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από την 1η Ιουνίου 2017 επανακαταρτίζονται οι λίστες των δικαιούχων που λαμβάνουν τρόφιμα και βασικά αγαθά δωρεάν μέσω του Τ.Ε.Β.Α.
         Βάσει των νέων διατάξεων, όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) εντάσσονται αυτοδίκαια στις παροχές του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.ΒΑ.). Προκειμένου να γίνει η υπαγωγή των δικαιούχων του Κ.Ε.Α. στο Τ.Ε.Β.Α., χρειάζεται οι αιτούντες να δηλώσουν ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, μέσα από την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στη φόρμα αίτησης του ΚΕΑ.
         Οι αιτούντες και οι ήδη δικαιούχοι του Κ.Ε.Α. χρειάζεται να επιλέξουν και τον Κοινωνικό Εταίρο και το Σημείο Διανομής από όπου επιθυμούν να εξυπηρετούνται, μέσα από σχετική λίστα επιλογών που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κ.Ε.Α. Η ένταξη των δικαιούχων στο Τ.Ε.Β.Α. απαιτεί την τροποποίηση της αίτησης του Κ.Ε.Α. είτε μέσω των πως εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων των Δήμων και των ΚΕΠ, είτε απευθείας από τους ίδιους τους δικαιούχους.

Να σημειωθεί ότι λόγω της εναρμόνισης του προγράμματος του Τ.Ε.Β.Α. με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης καταργούνται οι υφιστάμενες λίστες ωφελούμενων του Ταμείου. Κατά συνέπεια, απαιτείται νέα αίτηση για να ενταχθούν οι δικαιούχοι στο ΤΕΒΑ. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply