Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » “ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ: Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη στη συνέντευξη τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα τουρισμού, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
“Ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα κ. Μπουτάρης, επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να πληρώνει την χρόνια παθογένεια των προσωπικών πολιτικών επιλογών. Αν εξέλειπε η αγωνία συγκεκριμένων να κατοχυρώσουν την προσωπική τους πολιτική υπογραφή στο κάδρο της πόλης μας, ίσως να πετυχαίναμε ένα υπόδειγμα ομαλής λειτουργίας όλων των δομών και υπηρεσιών προς όφελος των κατοίκων αυτού του τόπου.

Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργεί καθαρά με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, δηλαδή συναποφασίζει και εκτελεί. Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, έχει ζητήσει επανειλημμένως τη συμβολή του Οργανισμού Τουρισμού (την οποία φυσικά και παρείχε), για την πραγματοποίηση τουριστικών δράσεων του δήμου. Επιπλέον ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δεν προβάλει πρόσωπο γιατί δεν το έχει ανάγκη. Δε προβαίνει σε δηλώσεις για να απαξιώσει άξια πρόσωπα, αλλά για προβάλει τον προορισμό. Πόσο αυτό μπορεί να ενοχλεί και να φοβίζει;”

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply