Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το τελευταίο τριήμερο είχαμε πάρα πολλά γεγονότα και εκδηλώσεις που δεν είχαν το ανάλογο  ενδιαφέρον του κόσμου.
Αρχίζουμε από την Δευτέρα όπου, ποιος ή ποια καντέμισσα/ης, έγινε αιτία να μην έχουμε νερό για να πιούμε.  Όπως θα  ξέρετε, είμαστε από τις ακριβότερες πόλεις στο κόστος του νερού! Τώρα με την καινούρια Πρόεδρο ας ελπίσουμε να μην αυξηθεί το κόστος ή τουλάχιστον να μη μας το κόψει τελείως!  Όλα είναι πιθανά!
Την ίδια ημέρα το βράδυ, στις μία τα μεσάνυχτα, το καφενείο του Μάκαλη είχε σπουδαίες παρουσίες! (υπάρχει φωτο).  Πρώην  Αντιδήμαρχος πήγε και βρήκε το Δήμαρχο για να του θέση το πρόβλημα της υδροδότησης (;) ορισμένων χωριών του πρώην δήμου Κρουσσών. Όμως αυτή ήταν μία αληθοφανής  δικαιολογία, γιατί όπως ξέρουμε όλοι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι απλά τεταμένες αλλά κάτι σαν εχθρικές θα έλεγα. Δίπλα του όμως ο Δήμαρχος  είχε τον  ο άυπνο φρουρό του! Τυχερέ Δήμαρχε!
Την επόμενη μέρα, Τρίτη, από το Δημοτικό Συμβούλιο, μόνον οι προσκείμενοι ευμενώς προς τον Δήμαρχο , ήρθαν στην συναυλία του Κώστα Φαλκώνη, στον λόφο, με τους προσκεκλημένους Κύπριους αδελφούς. Τόση ήταν η ντροπή τους που δεν είχαν το θάρρος να μου ζητήσουν να τους βγάλω φωτογραφία και έστειλαν τον Αντιδήμαρχο Λύσης για να με παρακαλέσει! Εκείνη την ώρα ήταν μαζί του μόνον ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος, αργά μεν, αλλά  φαίνεται  ότι συνειδητοποίησε την απρεπή  του συμπεριφορά προς το άτομό μου και δεν είχε το θάρρος να μου το ζητήσει ο ίδιος.
Η συναυλία τελείωσε και ο κόσμος μέσα στο μισοσκόταδο έψαχνε με τους φακούς των τηλεφώνων τους να βρουν τα αυτοκίνητά τους, διότι η δημοτική αρχή δεν μερίμνησε για την αποκατάσταση των σπασμένων φωτιστικών.
Περιττό να σας πούμε πως οι τρεις ιστοί δίπλα στην σκηνή είναι κατασκουριασμένοι και λόγω της επετείου της 21ης Ιουνίου δεν υπήρχε σημαία! Κατά τα άλλα καλά!
Την επόμενη  ημέρα είχαμε παρέλαση. Όλοι με τα κοστούμια τους και με χαμόγελο (φαίνεται χαίρονται που ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη) πρώτο τραπέζι πίστα!  Και να οι φωτογραφίες από δω και να οι φωτογραφίες από εκεί!

Το απόγευμα που ήταν ίσως μία από της σημαντικότερες εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Κιλκίς με ομιλητή τον θαυμάσιο Αθανάσιο Βαφειάδη, συγγραφέα και Τοπογράφο, στην Λ.Α.Φ. Κιλκίς,ο Δήμαρχος έλαμψε διά της απουσίας του. Δυστυχώς και η παρουσία των Κιλκισιωτών ήταν ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Βλέπετε το καλό παράδειγμα το δίνει ο Δήμαρχος.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply