Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΟ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΠΡΟΔΟΤΕΣ” ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Της Νίκης Λατινάκη
«Ο νέος πρέπει να παλέψει στον τόπο του… Αυτό που κάνουν οι νέοι που φεύγουν και πάνε να δουλέψουν στο εξωτερικό είναι στην ουσία προδοσία”
Τι και αν το ημερολόγιο δείχνει 6 Ιουνίου του 2017 έξω το ξεροβόρι χτυπά αλύπητα τα τζάμια του κουκλόσπιτου μου.
Τα παλτά μουσκεμένα κρέμονται στην κρεμάστρα, όσο και αν προσπαθώ να βρω μια χαραμάδα στον μαυρισμένο ουρανό της Αγγλίας μου είναι αδύνατον.
Ποιο αδύνατον να βρω μέσα μου μια χαραμάδα ηλιαχτίδας…”Η προδότρα”.
Προσπαθώ εδώ και μέρες να αντισταθώ και να μην ασχοληθώ με ανούσιες δηλώσεις κάποιων βολεμένων. Κάποιων που είναι ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ για την κατάσταση και την ασυδοσία πολλών χρόνων στην Ελλαδα μας.
Κύριε Καζάκο, το όνομα μου είναι Νίκη Λατινάκη, είμαι μια από τους χιλιάδες «προδότες» που κοίταξα την πάρτη μου και πήρα των αματιών μου.
Ξεβολεύτηκα από την θαλπωρή του σπιτιού μου «Διότι στα πενήντα μου με πλημμύρισε μια δίψα για περιπέτεια» μακριά από ότι αγάπησα και αγωνιστικά , έτσι γιατί μου ήλθε να κάνω ασκητική ζωή.
Ήλθα με “τουρίστες” σε μια άγνωστη χώρα,κοιμόμασταν στα πατώματα, περπατούσα χιλιόμετρα μέσα στα χιόνια, για να φθάσω στο σπίτι των διακοσίων τετραγωνικών, που έπρεπε να καθαρίσω μέσα σε τρις ώρες, ΌΧΙ από ανάγκη αλλά από «Χόμπι»
Συνάντησα εδώ στην ξενιτιά πολλούς”ΠΡΟΔΟΤΕΣ” που δεν είχαν ούτε να φάνε. ΟΧΙ γιατι δεν είχαν χρήματα αλλα από “επιλογη”
Δυο μέρες διαβάζω τις απρεπείς δηλώσει σας για τους νέους που εγκαταλείπουν την Κατεχόμενη Ελλάδα αλλά και όλους εμάς που αποφασίσαμε με «ελαφρά την καρδιά» να «προδώσουμε» την χώρα όπου μας έθρεψε και μας γαλούχησε.
Οι απρεπείς δηλώσεις σας με πρόσβαλαν και με πλήγωσαν.
Κύριε Καζάκο απ’οσο γνωρίζω ήσασταν εκλεγμένος βουλευτής με το Κ.Κ.Ε δυο τετραετίες αλλά και την χρονική περίοδο 2009-2013.
Και απ οτι διαβαζω αν και είσαστε 82 ετών, ζωή να έχετε δε λέω το αντίθετο, από το 2015 εν καιρό Μνημονικής κατοχής επιλεχθήκατε καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και αμείβεστε με το αστρονομικό ποσόν των 4.000 ευρώ κάθε μήνα.
Αναρωτιέμαι δεν υπήρχα νεώτεροι και καταλληλότεροι από εσάς για αυτήν την θέση;
Γιατί δεν αφήσατε έναν «προδότη» να πάρει την θέση αυτή και να μην αναγκαστεί να “προδώσει”την Ελλαδα ;
Αναρωτιέμαι γιατί οι πρώην και νυν βολευτές πρέπει να αμείβεστε με αυτά τα προκλητικά αστρονομικά ποσά;
Γιατί εσείς οι δήθεν αριστεροί δεν τα δίνετε σε δομές αλληλεγγύης, αλλά τα διαθέτετε προς το κόμμα όπως εσείς ισχυρίζεστε;
Τι προσφέρατε εσείς σαν πνευματικός άνθρωπος ,για να ελευθερωθεί η χώρα μας από τα δεινά των Μνημονίων;
Να σας πω εγώ λοιπόν η «προδότρα»:
Συνεχίσατε να ροκανίζετε τους παχυλούς μισθού σας, θρονιαστήκατε στις καρέκλες σας και δεν έχετε σκοπό να αποχωρήσετε αν δεν σας αποχωρίσουν….
Αν και οι συνομήλικοι σας δεινοπαθούν από τα απάνθρωπα μέτρα των διεστραμμένων κατακτητών και των δοσίλογων που μας κυβερνουν τα τελευταια επτά χρονια,εσείς εξακολουθείτε να είσαστε βάρος στον κρατικό προϋπολογισμό και να κηφήνιάζεται μαζί με τόσους άλλους κηφήνες μέσα και έξω από την βουλή των Ελλήνων και ο λαός σας ανέχεται ακόμα.
Πηγαίνετε από κανάλι σε κανάλι και λέτε “Άρες μάρες κουκουνάρες” έτσι για να περνά η πλήξη σας και για να σας παίξουν οι μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπες που μονο στόχο έχουν να κοιμίζουν και να εξαπατούν όλους εμάς.
Κύριε Καζάκο τι πράξατε εσείς προσωπικά και το κόμμα σας στις μεγάλες συγκεντρώσεις του 2011;Που ήσασταν όταν τα εγκληματικά Μ.Α.Τ έπνιγαν χιλιάδες πολίτες,που ήθελαν να ζήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στην χώρα τους, με φονικά χημικά;
Να σας πω εγώ η «προδότρα» ερχόσασταν συντεταγμένα στρατιωτάκια κάνατε «ΤΣΑ» και φεύγατε και σαν να μην έφτανε αυτό, σας βρίσκαμε απέναντι μας να κρατάτε τα ρόπαλα εναντίων μας.
Δεν ήταν τυχαίοι οι στοίχοι του Γεωργίου Σουρή:
“Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα.”
Κύριε Κοζάκο εν κατακλείδι θα περίμενα απ’όλους εσάς τους βολεμένους τουλάχιστον μια συγγνώμη, αντ’αυτού με περίσσιο θράσος μας αποκαλείτε “ΠΡΟΔΟΤΕΣ” και μας εμπαίζετε καθημερινά,διότι δεν αντέχαμε όλη αυτήν την διαφθορα,την δυσοσμία των τελευταίων σαράντα και χρόνων.
Αλλα πάνω απ όλα δεν θέλαμε να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας.Σας λεει κάτι αυτή η λέξη;
Μετά από επτά χρόνια Μνημονικής Κατοχής και πέντε χρόνια ξενιτιάς έχω να πω μόνο τούτο:
Οι «προδότες» προκόβουν με την αξια τους μέσα σένα σύστημα που τους σέβεται και τους ανταμείβει .
Οι «προδότες» κάνουν την χώρα μας υπερήφανη και καλύπτουν την βρωμιά όλων εσάς των βολεμένων.
Να ξέρετε οτι όλοι εμεις οι “προδότες” την Ελλαδα την κουβαλάμε μέσα μας καθε στιγμή και καθε λεπτό.
Ενώ οι πραγματικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ εξακολουθούν να ρημάζουν, να διασύρουν μια υπερήφανη χώρα σαν την Ελλάδα μας.
ΟΛΟΙ εσείς οι βολεμένοι δεν προσφέρετε τίποτα στην χώρα μας το αντίθετο θα έλεγα.
Τουλάχιστον βγάλτε το σκασμό.

Καλή Λευτεριά Ελλαδα μου.


ΠΗΓΗ:http://agonaskritis.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply