Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΡΟΣ''
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το φετινό καλοκαίρι ήρθε αργά. Κάτι οι βροχές, κάτι οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες καθυστέρησαν την έλευση της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Ωστόσο το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού του Δήμου Κιλκίς, η μεγάλη οθόνη του θερινού δημοτικού κινηματογράφου ''Δημήτρης Ζωηρός'' θα συντροφεύσει και πάλι για δύο μήνες τα όνειρα και την ανάλαφρη διάθεσή μας.   
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού προετοιμάζονται πυρετωδώς και φέτος για να χαρίσουν στους δημότες και στους επισκέπτες συναρπαστικές βραδιές θερινού σινεμά στη γνωστή καταπράσινη γωνιά, κάτω από το Θέατρο Λόφου, με προσκέφαλο τον ουράνιο θόλο και τα μαγικά χρώματα του δειλινού. Οι λευκές αναπαυτικές καρέκλες, τα τραπεζάκια με το μυρωδάτο βασιλικό φτιάχνουν και πάλι το κατάλληλο ντεκόρ για τους φανατικούς φίλους της έβδομης τέχνης και για τους επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια ταινιοθήκη με κωμωδίες, περιπέτειες, δραματικές ταινίες, θρίλερ και με τα λατρεμένα κινούμενα σχέδια για τους μικρούς φίλους του θερινού κινηματογράφου.
Η έναρξη των προβολών στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο ''Δημήτρης Ζωηρός'' θα γίνει  στις αρχές Ιουλίου.  


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply