Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: «ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ - ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Υπουργική Απόφαση των Ευκλείδη Τσαλακώτου και Χρήστου Σπίρτζη επιφύλαξε μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τους Κιλκισιώτες.
Ενώ είχαν προβληθεί ενστάσεις για την κατασκευή των μετωπικών διοδίων στους Ευζώνους καθώς το τμήμα αυτό της Εθνικής Οδού ως τον Α/Κ Χαλάστρας δεν έχει τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου
 Ενώ σε Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή είχα ζητήσει από τον Υπουργό να διασφαλιστεί πρώτα η αναβάθμιση του οδικού δικτύου και μετά να ακολουθήσει η λειτουργία του Σταθμού Διοδίων Ευζώνων ,
 Ενώ υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι θα λειτουργήσει μόνο ο μετωπικός σταθμός Ευζώνων και όχι οι πλευρικοί σταθμοί στον κόμβο Πολυκάστρου.
Ήρθε η  Κυβέρνηση με την υπ. αριθμ. ΔΝΣγ/οικ35897/ΦΝ393 απόφαση των παραπάνω Υπουργών που δημοσιεύτηκε την 29/5/2017 καιπροσδιόρισε χρονικά τη λειτουργία και των ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ το αργότερο μέχρι την 1-11-2017.
Είναι ανήθικο και απαράδεκτο να επιβάλλεται η λειτουργία σταθμών διοδίων σε ένα δρόμο, στον οποίο έχουμε συχνά μετωπικές συγκρούσεις με θανάσιμους τραυματισμούς, καθώς το συγκεκριμένο δίκτυο δεν έχει καμία σχέση με ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο αλλά έχει τα χαρακτηριστικά επαρχιακού δικτύου.
Με την αιφνιδιαστική αυτή απόφαση της Κυβέρνησης οι κάτοικοι του Κιλκίς και ιδίως αυτοί της Παιονίας εγκλωβίζονται στην υποχρέωση καταβολής διοδίων χωρίς καμιά ανταποδοτικότητα ενώ ταυτόχρονα δεν τους δίνεται καμία εναλλακτική λύση ενός παράπλευρου δικτύου.
Οι εμπνευστές του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»  γίνανε πλέον θιασώτες  του «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ». Θα πληρώσετε γιατί έτσι αποφάσισε αυτή η κυβέρνηση. Θα πληρώσετε σε ένα δρόμο στον οποίο καμία βελτίωση δεν γίνεται και σε τίποτα δεν μοιάζει με το υπόλοιπο δίκτυο της Εγνατίας.
Η αντίδραση όλων των Κιλκισιωτώνγι΄ αυτή την Υπουργική Απόφαση που μας υποτιμά όλους πρέπει να είναι ομόθυμη και αποφασιστική.



ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply