Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κύριοι Υπουργοί
Η οικονομική δυσπραγία είναι, και δίκαια, η μόνιμη αιτία για υστερήσεις και καταργήσεις έργων και δράσεων. Οι μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, από την άλλη, υπαγορεύουν αποφάσεις δυσάρεστες για τους πολίτες.
Τα δυο αυτά αδιαμφισβήτητα δεδομένα, όμως,  είναι απαράδεκτο να ενισχύονται και από την κυβερνητική ασυνέπεια  και την αθέτηση ρητών και αυτονόητων δεσμεύσεων. Όταν μάλιστα οι δεσμεύσεις άπτονται της προστασίας ανθρώπινων ζωών, τότε η αθέτησή τους υπερβαίνει κατά πολύ τα ανθρωπίνως ανεκτά όρια.
Εδώ και χρόνια κύριοι Υπουργοί, η τοπική μας κοινωνία, δια των αιρετών της εκπροσώπων, απαιτεί το αυτονόητο: την αναβάθμιση του οδικού τμήματος της ΠΑΘΕ από Κόμβο Πολυκάστρου έως τον Κόμβο της Χαλάστρας. Το μόνο τμήμα του Εθνικού μας Οδικού Άξονα, που δεν διαθέτει τη στοιχειώδη διαχωριστική υποδομή, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο, να χάνονται ζωές από τροχαία δυστυχήματα με μετωπικές συγκρούσεις.
Η κωλυσιεργία της Πολιτείας μέχρι τώρα είναι τουλάχιστον αδιανόητη. Αυτό όμως που προκαλεί η πρόσφατη κυβερνητική απόφαση ξεπερνά κάθε έννοια κυνισμού. Η απόφαση λειτουργίας πλευρικών διοδίων στο δρόμο καρμανιόλα, ενόψει της παραχώρησής του σε ιδιώτες, χωρίς τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις, αποτελεί πράξη πρωτοφανή σε ανευθυνότητα και καιροσκοπισμό. Τα μετωπικά διόδια, κοντά στο Μεθοριακό Σταθμό των Ευζώνων, είχαν αναγγελθεί και ήταν γνωστά. Αν και αυτά ακόμη τα διόδια, θα έπρεπε να συνδεθούν με την αναβάθμιση του τμήματος Πολύκαστρο – Χαλάστρα, παρ όλα αυτά αποφασίζεται η λειτουργία πλευρικών διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου. Για να παραλάβει ο παραχωρησιούχος ιδιώτης μια χρυσοφόρα πηγή χωρίς την παραμικρή προαπαίτηση για την στοιχειώδη και  σωτήρια για ανθρώπινες ζωές αναβάθμιση της .

Κύριοι Υπουργοί
Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς καταγγέλλει την απαράδεκτη αυτή πρακτική και καλεί την Κυβέρνηση να προβεί στην άμεση αναθεώρηση της. Οι πολίτες και οι αιρετοί της ιδιαίτερης πατρίδας μας, γνωρίζουν να μάχονται για την φροντίδα του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος. Όπως το απέδειξαν περίτρανα με την άριστη αντιμετώπιση των ασύμμετρων ροών των προσφυγικών πληθυσμών. Γνωρίζουν, όμως, να διεκδικούν και τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Τουλάχιστον στην ανθρώπινη ζωή. Ενωμένοι και ανυποχώρητοι.




                                                                                   Ανδρέας Βεργίδης
   

                                                                     Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply