Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Θρίαμβος των Ελληνίδων απέναντι στις τουρκάλες: Τις κέρδισαν με 84-55 και πέρασαν στα ημιτελικά του γυναικείου Eurobasket




Την μεγαλύτερη της επιτυχία κατέγραψε πριν λίγο η εθνική Γυναικών στο μπάσκετ, καθώς τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά διέλυσαν την Τουρκία με 84-55 και έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά του Eurobasket.

Οι Ελληνίδες ύστερα από μία καταπληκτική και δυναμική εμφάνιση σκόρπισαν τις τουρκάλες και έχουν βάλει πλώρη για μετάλλιο. Με την σημερινή τους νίκη τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος ήδη εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.



Την ώρα που οι εγχώριοι πολιτικάντηδες στριμώχνονται για το ποιος θα προλάβει να κάνει τεμενάδες στον προκλητικό Γιλντιρίμ, οι Ελληνίδες αθλήτριες στέλνουν το μήνυμα της Αντίστασης και της Εθνικής υπερηφάνειας.

Η Χρυσή Αυγή συγχαίρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και εύχεται καλή επιτυχία για την συνέχεια.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply