Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΥΣΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως όχημα για την προώθηση των μικροπολιτικών του σκοπιμοτήτων. Η απλή αναλογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που εξήγγειλε με στόμφο στο όνομα μιας εκπροσώπησης -δήθεν περισσότερο δημοκρατικής- το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει θα είναι να οδηγήσει σε πλήρη παράλυση και στην αύξηση της κομματικής συναλλαγής. Και τα δύο θα είναι σε βάρος του πολίτη.
O πρωθυπουργός εξήγγειλε επίσης διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Είναι απαραίτητες. Αλλά πρέπει να κινούνται στην κατεύθυνση της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού της και όχι στην κατεύθυνση της αποδυνάμωσής της μέσω λαϊκίστικων επιλογών, που είναι τόσο προσφιλείς στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης



To Potami topotami@maildirect.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply