Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ανατολική περιοχή του Κιλκίς, γύρω από το νέο κτίριο της Αντιπεριφέρειας. Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες και το βίντεο, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια για την απρόσκοπτη κίνηση των πεζών από πεζοδρόμια. Εάν δεν βρεις θέση γύρω από το κτίριο θα υποχρεωθείς να παρκάρεις λίγο πιο μακριά από τις Υπηρεσίες και θα αναγκαστείς να βαδίσεις μέσα στο δρόμο, σαν να είσαι ένα οποιοδήποτε όχημα, με κίνδυνο της ζωής σου.
Ίσως ένας σχεδιασμός και με μία μελέτη θα μπορούσε ο Δήμος, αντί να μαζεύει χρήματα  στα ταμεία του να διαθέσει μέρος από αυτά για έργα υποδομής στην συγκεκριμένη περιοχή, κατασκευάζοντας τα πεζοδρόμια της περιοχής.
Το χειρότερο από όλα είναι οι δίδυμοι στύλοι της ΔΕΗ που όπως θα προσέξετε γέρνουν προς τον δρόμο, με κίνδυνο κάποια στιγμή να έχουμε ατύχημα!  Κόσμος περνάει και ξαναπερνάει, το βλέπει αλλά δεν σκέφτεται ποιους κινδύνους μπορεί να κρύβει. Καλό είναι να το δουν υπεύθυνοι τεχνικοί και να καθησυχάσουν τους πολίτες όχι μόνο της περιοχής αλλά και τους επισκέπτες των δημοσίων Υπηρεσιών. 























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply