Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΝΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΝΕΛ.!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Προκλητικότατος και απειλητικός εναντίον των Κομμάτων του ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Συμπαράταξη, της Νέας Δημοκρατίας και των ΑΝ.ΕΛ. εμφανίστηκε σε δημοσίευμά του, δημοσιογράφος ο οποίος διακρίνεται για τις Αριστερές και ΚΝίτικες πεποιθήσεις του!
Απειλή ουσιαστικά, πως δεν πρέπει τα κόμματα να προβάλλουν τις θέσεις  τους, σε μέσα τα οποία οι δημοσιογράφοι δεν έχουν τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις με αυτούς! Επετέθη  άμεσα και απροκάλυπτα εναντίον του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη, έμμεσα  στην Νέα Δημοκρατία, από όπου προέρχεται ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και φυσικά των ΑΝ.ΕΛ. που βρίσκεται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και φιλικά κείμενο στον Κώστα Καραμανλή!
Φαίνεται πως ακόμη δεν κατάλαβε τον ρόλο των ΜΜΕ και πολύ περισσότερο το λειτούργημα που πρέπει να υπηρετεί  ένας δημοσιογράφος! Ακόμη φαίνεται διαβάζει Ριζοσπάστη και τον ενοχλεί που διαβάζω «δημοκρατία» Ακόμη σκέφτεται σαν ΚΝίτης και τον ενοχλεί που γράφω την αλήθεια για την Νέα Αριστερά και τα υπόλοιπα κόμματα!
Αγαπητέ ανώνυμε αλλά επώνυμε, εγώ δεν παίρνω πενηντάευρα για να γράφω ότι μου ζητήσουν, ενώ ξέρω ότι είναι ψέματα! Δεν αμείβομαι και δεν τολμάει να μου πει κάποιος τι πρέπει και τι δεν πρέπει  να γράψω, δεν είμαι κολαούζος κανενός γι’ αυτό και με εμπιστεύονται οι πάντες και προτιμούν για την ενημέρωσή τους την kilkiswebtv και όχι το έντυπο το οποίο πρέπει να μετονομάσεις βάση των Πολιτικών σου πεποιθήσεων.
Θα είναι προσβολή για τα κόμματα, ακόμη και τα ΚΝίτικα από όπου προέρχεσαι, να επιλέγουν έντυπα και ΜΜΕ  για την προβολή των θέσεών τους, μόνον σε έντυπα που ανήκουν μόνον στο χώρο τους, και στην περίπτωση την δική σου μόνο το ΚΚΕ, εκτός και εάν σκέπτονται με τον παλαιολιθικό  Σταλινικό τρόπο.

Και εδώ θα πω πάλι πως είχε δίκαιο όταν έλεγε ο Δημήτρης, «Εσένα σε διαβάζουν εκατό και σε πιστεύουν εκατό, τους άλλους τους διαβάζουν εκατό και τους πιστεύουν πέντε» και φυσικά εννοούσε εσένα!  Άρα οποιαδήποτε προβολή κόμματος ή θέσεων κόμματος από το έντυπό σου, θα σημαίνει και δυσφήμιση τόσο για τα κόμματα όσο και για τις θέσεις τους.
Η Αξιοπιστία μετράει, αγαπητέ φωτογράφε-δημοσιογράφε και όχι τα συκοφαντικά δημοσιεύματα και η λάσπη για όσους δεν μπορείς να φθάσεις. Αν και «δεν το ‘χεις» είσαι καλός για μια επαρχιακή μικρής αναγνωσιμότητας εφημερίδα!    
Αγαπητέ ΚΝίτη μικροφωτογράφε και μικροδημοσιογράφε, μάθε πως έχασες την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού.  Η  ραγδαία άνοδος της kilkiswebtv οφείλεται  μόνον στην εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού  και όχι σε συκοφαντικά δημοσιεύμετα.




kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply