Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΧΡ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του για την πρόταση νόμου του Πασόκ αρχικά σχολίασε πως σήμερα στην βουλή στήθηκε μια παράσταση με δήθεν διαξιφισμούς μεταξύ βουλευτών Σύριζα-Πασόκ και μόνο έναν εγγεγραμμένο ομιλητή από την ΝΔ.
 «Μεγάλη αβάντα στο Πασόκ, για να εκθέσει τάχα την φιλολαϊκή του θεώρηση των πραγμάτων, σαν να μην κυβέρνησε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Τo πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το εισόδημα αλλά η υπερφορολόγηση, το υψηλό κόστος ζωής και οι μνημονιακές πολιτικές που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, ανέφερε μεταξύ άλλων. Μάλιστα πρόσθεσε πως υπάρχει εμπαιγμός κατά των Ελλήνων αφού το μνημονιακό τόξο νομοθετεί για ένα χαμηλόποσο εγγυημένο εισόδημα την στιγμή που παρέχουν τα πάντα στους λαθρομετανάστες.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό οικονομικών Τσακαλώτο, ο οποίος ομολόγησε πως κανένα μνημόνιο δεν πέρασε για να σωθεί η Ελλάδα, δεν υπήρχε θέμα Grexit, όλα έγιναν για να σωθεί το ευρώ και η ευρωζώνη.

Στόχος της Χρυσή Αυγής είναι να σωθεί η Ελλάδα και όχι το ευρώ, ανέφερε μεταξύ άλλων.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply