Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ ΓΡΆΜΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΊΔΑΣ ΠΑΊΚΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΉ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΤΟΝΊΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το συγκλονιστικό γράμμα της Ιταλίδας παίκτριας στον διαιτητή του αγώνα με την Λετονία
·         increase font size
Διαβάστε όλα όσα έγραψε η Τζόρτζια Σοτάνα μια μερα μετα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ στον αγώνα Ιταλίας-Λετονίας όπου οι δεύτερες επικράτησαν με ενα πόντο και πήραν την πρόκριση για το Παγκόσμιο:
«Αγαπητέ διαιτητή,
Ναι, πήρες αυτή την απόφαση. Θέλω να σου πως πως νιώθω και ελπίζω να το διαβάσεις αυτό κάπως. Νιώθω ότι κάπως μου έκλεψε την καρδιά. Νιώθω άδεια. Νιώθω πως όλη η δουλειά της τελευταίας χρονιάς κλάπηκε από σένα. Είμαι σίγουρος πως τα κορίτσια της Λετονίας δούλεψαν όσο εμείς, οπότε γιατί; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε μας άφησες να παίξουμε την τελευταία κατοχή. Σφύρα φάουλ. Και άσε μας να παίξουμε. Μπορώ να δεχτώ την ήττα, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ όταν κάποιος αποφασίζει πως πρέπει να χάσουμε. Δεν μπορώ να δεχτώ πως το πάθος μας και η αγάπη μας για το παιχνίδι, και πως όλες οι θυσίες που κάνουμε, εξαφανίστηκαν από ένα σφύριγμα. Θα ήθελα να ήσουν δίπλα μου αυτή τη στιγμή, να νιώσεις τον πόνο. Εύχομαι να μπορούσες να πας στην Τσέτσι (πιθανότατα η κορυφαία παίκτρια της Ευρώπης αυτή τη στιγμή) και να της πεις ότι δεν φταίει αυτή που χάσαμε. Εύχομαι να μπορούσες να ακούσεις τον ήχο από τα δάκρυά της.
Πιθανότατα θα είχαμε χάσει το παιχνίδι, ή ίσως όχι, κανείς δε ξέρει. Αλλά όλη η δουλειά που κάναμε, η απόφασή σου ήταν σαν μία τομή γεμάτη αίμα στη ψυχή μας.
Έπρεπε να μας αφήσεις να παίξουμε. Έπρεπε να αφήσεις το μπάσκετ να αποφασίσει για εμάς.

Ελπίζω να μη σε ξαναβρώ μπροστά μου. Ο πόνος θα περάσει κάποια στιγμή, αλλά η ανάμνηση μένει. Αξίζαμε περισσότερα».




http://www.basket247.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply