Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ/ ΒΟΛΕΪ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δραστήριο και για τις Παγκορασίδες του Αίαντα  το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του ΑΟΠΜίλωνα Γιαννιτσών συμμετείχε σε φιλικό τουρνουά μεταξύ των ομάδων Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ : ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,  ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.
Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Γιαννιτσών με  πρωτοβουλία  της δραστήριας προπονήτριας  της  ομάδας Δώρας Συλλέκτη και  την αμέριστη στήριξη τοπικών επιχειρήσεων αλλά και των γονέων των αθλητριών της ομάδας όπου και  έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια.
Αναλυτικότερα, το Σάββατο 10/6/17 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και του ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ένας αγώνας θρίλερ όπου ενώ ο πολύ καλός Μίλωνας προηγήθηκε του Αίαντα με 2-0 σετ, ο Αίας κατάφερε να ισοφαρίσει  και στο τάι- μπρέικ να νικήσει το Μίλωνα με 2-3 σετ. (26-24, 25-20, 19-25,20-25, 10-15)
Ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ του ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και του ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ – ένα ακόμη  συναρπαστικό παιχνίδι, όπου αναδείχθηκε νικητής ο Ίκαρος Έδεσσας (3-2 σετ) μετά από δραματική εξέλιξη του παιχνιδιού στο τάι- μπρέικ.
Ακριβώς μετά το τέλος αυτού του παιχνιδιού μια και θα ήταν πραγματικά  δύσκολο για τον Αστέρα να επαναλάβει την επόμενη μέρα το τόσο κουραστικό ταξίδι από τα Γρεβενά, έπαιξε στο μικρό τελικό με την ομάδα του  Μίλωνα , που είχε ήδη επίσης  παίξει 5 σετ με τον Αίαντα!!!! Κι όμως, οι κατάκοπες αθλήτριες και των δυο ομάδων αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια μια και δεν το έβαλαν κάτω - φτάνοντας το σπουδαίο παιχνίδι στο 1-1. Αναλογιζόμενοι όμως οι ιθύνοντες του αγώνα την κούραση των κοριτσιών , αποδέχθηκαν από κοινού το 3ο σετ να είναι τάι-μπρέικ , το οποίο και κέρδισε ο Αστέρας Γρεβενών.
Η ομάδα μας λοιπόν, (μετά την 8ωρη παραμονή στο γήπεδο την προηγούμενη μέρα)βρέθηκε στον ίδιο χώρο την επόμενη, (Κυριακή μεσημέρι) στον «τελικό» , έχοντας απέναντι τον Ίκαρο Έδεσσας, ο οποίοςκέρδισε τον γεμάτο ανατροπές αγώνα με 3-0 σετ ( 25-22, 25-23, 25-19).
Στα παιχνίδια, ανάμεσα στους γονείς και φίλους του βόλεϊ, παραβρέθηκαν ο χορηγός του ΑΟΠ Μίλωνα, Πέτρος Πασσαλής, ο Γιάννης Παντακίδης(με τον οποίο φωτογραφήθηκαν ΟΛΕΣ οι αθλήτριες με απίστευτη χαρά!!)  και η Φωτεινή Καφετζάκη που έκαναν τις απονομές.
Τιμητική πλακέτα έδωσαν από κοινού οι ομάδες στον ΣΥ.Δ.ΠΕ. Μακεδονίας για την προσφορά του στο βόλεϊ. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ., Ανέστης Σαρακινίδης ενώ ευχαριστήρια αναμνηστικά δόθηκαν σε όλους τους διαιτητές του τουρνουά, που ήταν ο Ανέστης  Σαρακινίδης, ο  Θεόφιλος  Χανός, η Μαρία Καύκου και η  Παυλίνα Κορόνα.
Στη νικήτρια ομάδα του Τουρνουά, τον Ίκαρο Έδεσσας  απονεμήθηκε κύπελλο καθώς και μετάλλια και διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα  και τους προπονητές τους.
Τα αποτελέσματα των αγώνων συνοπτικά:
Σάββατο 10/6/2017
ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ – ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ : 2-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: 2 -3
Μικρός Τελικός :ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ : 2-1
Κυριακή 11/6/2017
Τελικός : ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ : 3-0
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την κ. Δώρα Συλλέκτη και το Μίλωνα Γιαννιτσών για τη δυνατότητα συμμετοχής μας σε αυτό το Τουρνουά, μια και η ομάδα μας πρώτη φορά είχε την τιμή , τη χαρά αλλά και την «ατυχία» να βγει 1η στον όμιλό της  τη χρονιά που δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει επίσημο  «finalfour» από την ΕΣΠΕΜ.
Ελπίζουμε του χρόνου να γίνεικι εμείς υποσχόμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας για να είναι η Κιλκισσιώτικη ομάδα του Αίαντα εκεί!!
Οι Παγκορασίδες μας αφιέρωσαν  και γιόρτασαν την ολοκλήρωση της τόσο επιτυχημένης φετινής πορείας τους  στο PizzaBarKilkis, που είναι και χορηγός της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια.
Σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι, συνεχίζοντας βέβαια τις δράσεις μας!!!!
Πληροφορίες-Εγγραφές στα Τμήματα Βόλεϊ : κ Αβραμίδης Ανδρέας, 6972 030 876
Για όλα τα τμήματα του Αίαντα ( Στίβος, Τζούντο, Ποδηλασία, Βόλεϊ και Ενόργανη) τηλ: 23410-76964
Βίντεο των αγώνων , στη Δημόσια Σελίδα μας στο Facebook:
Γνωρίστε την ομάδα μας:










About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply