Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αναδρομικά από 1ης 1ου του 2017 αυξάνεται η αμοιβή για υπερωριακή απασχόληση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων εκτός ωραρίου και Κυριακές και Αργίες. Η εγκύκλιος του Γιώργου Χουλιαράκη για την υλοποίηση της απόφασης εστάλη την Παρασκευή προς όλα τα υπουργεία, τα Αρχηγεία των Σωμάτων Ασφαλείας, το ΓΕΣ, ΓΕΝ , ΓΕΑ τις περιφέρειες της χώρας, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τα ανώτατα δικαστήρια, τις Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου τις Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές και φυσικά την Βουλή.

Συγκεκριμένα:

* Η ωριαία αποζημίωση που χορηγείται για εργασία νυχτερινή εργάσιμων ημερών σε δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν είτε όλες τις μέρες του  μήνα είτε σε δωδεκάωρη ή εικοσιτετράωρη βάση αυξάνεται κατά 50%  από το 40% στο 60% του ωρομισθίου.

* Η ωριαία αποζημίωση που χορηγείται για εργασία ημερήσια ή νυχτερινή που παρέχεται Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες σε δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν είτε όλες τις ημέρες του μήνα είτε  σε δωδεκάωρη ή εικοσιτετράωρη βάση αυξάνεται κατά 25% από το 60% στο 75% του ωρομισθίου.







Πηγή: e-dimosio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply