Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2017 εξετάζονται σήμερα Παρασκευή στα Αρχαία Ελληνικά και στα Μαθηματικά.
Στην ουσία σήμερα ξεκινούν τα μαθήματα προσανατολισμού, οι επιδόσεις των οποίων θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις εισαγωγής. Τα Μαθηματικά και η Φυσική, επί παραδείγματι για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και Οικονομίας και Πληροφορικής είναι ένα σημαντικό μάθημα που ανάλογα με τη βαθμολογία που θα αποκομίσουν θα εξαρτηθεί το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Για τα Γενικά Λύκεια οι Πανελλήνιες 2017 θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ θα διαρκέσουν έως και τις 21 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2017 αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου. Για τα ειδικά μαθήματα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Αρμονία (23/6), έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και Ισπανικά (24/6), ελεύθερο (26/6) και γραμμικό σχέδιο (27/6). Τα Γερμανικά εξετάζονται στις 28 Ιουνίου τα Γαλλικά στις 29 και τα Ιταλικά στις 30 Ιουνίου.



ΠΗΓΗ:http://www.eleftherostypos.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply