Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


                        Α) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ä    Στις 17 & 18 Ιουνίου προγραμματίζουμε τη συμμετοχή μας στην 34η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση (Β.Ο.Σ.) στο Σταυρό Θες/νίκης με διοργανωτή τον Φ.Ο.Σ. Σταυρού. Δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό ώστε να οργανωθούμε καλύτερα!! Δείτε παρακάτω στην επιστολή…

Ä Υπάρχουν προς πώληση  είδη του Συλλόγου:                                                                      α) ΝΕΑ μπλουζάκια ισοθερμικά, με λογότυπο των 20 ετών, τιμή 15,00€                             β) μπλουζάκια τύπου Polo, κοντομάνικα, πράσινου-λαχανί, τιμή 10,00€.                                                 γ) μπλούζες τύπου fleece, κόκκινες, τιμή 18,00€                                                                    δ) σηματάκια του συλλόγου κεντητά, τιμή 5,00€                                                                         ε) παγούρι ορειβατικό, τιμή 15,00€                                                                                                                                                                                                                     Μπορείτε να τις/τα προμηθευτείτε  είτε σε εκδρομές  είτε από το γραφείο μας.

Ä Το φυλλάδιο με το πρόγραμμα των αναβάσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου αποφασίστηκε φέτος να μην είναι ένα ενιαίο ετήσιο, αλλά να τυπωθούν 2 φυλλάδια (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος) και (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος) ώστε να προγραμματίζονται οι δράσεις βραχυπρόθεσμα και να οργανώνονται και πραγματοποιούνται καλύτερα.                                                  Φυσικά, βασίζεται και πάλι, παρά την οικονομική δυσκολία, στους χορηγούς του Ορειβατικού Συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια. Ας στηρίξουμε κι εμείς τα μέλη ανάλογα τους χορηγούς μας, εκτιμώντας τη δική τους συνεισφορά και ανταποδίδοντάς την. 
               
Ä ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 15,00€ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ!!!     Παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις όποιες οφειλές τους, καθώς οι συνδρομές αποτελούν το κύριο έσοδο του ταμείου του συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι στις επιτυχημένες δράσεις μας. Γνωρίζουμε και βιώνουμε κι εμείς τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, ζητάμε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Μπορείτε να καλέσετε τον ταμία μας, Ασλανίδη Νίκο 6946332913 για τις συνδρομές σας.                                                           











Β) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 1η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
11 / 06: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΛΛΑΣ - κορυφή Σοκόλ (1.827μ.) 
    
    Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 προγραμματίζεται ημερήσια εξόρμηση του Συλλόγου στο Λουτράκι Πέλλας συνδυασμένη με ορειβασία και ανάβαση στην κορυφή Σοκόλ (υψόμ.1.827μ.). Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει και πορεία μέχρι τον καταρράκτη ή ακόμη να επισκεφθούμε και τα ιαματικά νερά της περιοχής (λουτρά Πόζαρ) και όποιος θέλει, μπορεί να μπει σε ζεστά ή και σε κρύα νερά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα καθορίσουν εάν θα δεσμεύσουμε λεωφορείο ή θα κινηθούμε με δικά μας οχήματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να γίνουν το συντομότερο δυνατό.
Ας εκτιμηθεί η εποχή, οι καιρικές συνθήκες και το υψόμετρο για να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα ρούχα και υλικά.
Αρχηγός εξόρμησης: Κομπατσιάρης Αντώνης (6945104026)
Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου στις 07:00 πμ, από πλατεία Ειρήνης.
Ώρες πορείας : 6
Κόστος συμμετοχής: 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών η
                                     μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
Δηλώσεις συμμετοχής, στον αρχηγό της εκδρομής
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Α, Β



 2η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
17 – 18 / 06:  34η Β.Ο.Σ. – Στρατονικό όρος – Σταυρός Θεσσαλονίκης – Φ.Ο.Σ. Σταυρού

    Ο  Φ.Ο.Σ. Σταυρού μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στην 34η Βορειοελλαδική Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων, η οποία θα γίνει στις 16-17-18 Ιουνίου 2017  στην θερινή Κατασκήνωση στο Σταυρό Θεσσαλονίκης. Ο Ο.Σ. Κιλκίς προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση, αλλά όποιος επιθυμεί, μπορεί να μεταβεί και από την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών που παρατίθεται παρακάτω:

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ  -  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
Η προσέλευση των επισκεπτών στο χώρο της κατασκήνωσης αρχίζει από το μεσημέρι της Παρασκευής 16/06/17 μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου 17/06/17.Οι  διανυκτερεύσεις θα γίνουν μέσα στο χώρο της κατασκήνωσης σε σκηνές που πρέπει να έχουν οι επισκέπτες. Στο χώρο της κατασκήνωσης υπάρχουν τουαλέτες-νιπτήρες-μπάνια και ηλεκτρικό ρεύμα.
Επίσης, όσοι επιθυμείτε μπορείτε να κοιμηθείτε σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Σταυρό.(site: http://stavroshotels.gr/) .
Κατά την άφιξή σας η στάθμευση των  λεωφορείων και των Ι.Χ αυτοκινήτων θα γίνει σε χώρους που θα σας υποδείξουν τα μέλη του Φ.Ο.Σ. Σταυρού.
Η διατροφή των συμμετεχόντων, δηλαδή το δείπνο του Σαββάτου και το πρωινό της Κυριακής είναι προσφορά του Φ.Ο.Σ. Σταυρού.
Επίσης, οι ορειβάτες θα πρέπει να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καλύτερη και άνετη διαμονή τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ  34ης ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΗΣ  ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Παρασκευή 16 Ιουνίου: Προσέλευση των μελών των συλλόγων στο χώρο της κατασκήνωσης από το μεσημέρι  μέχρι αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση  σε σκηνές δικές σας στο χώρο της κατασκήνωσης,  όπου  υπάρχουν τουαλέτες-νιπτήρες-μπάνια –ηλεκτρικό ρεύμα.
Ελεύθερη η μέρα σας για μπάνιο στις παραλίες, καφέ και το βράδυ  φαγητό και ποτό στις ταβέρνες και τα μπαράκια του Σταυρού.

Σαββάτο 17 Ιουνίου:  Προσέλευση των μελών των συλλόγων στο χώρο της κατασκήνωσης από το πρωί  μέχρι το απόγευμα. Διανυκτέρευση  σε σκηνές δικές σας στο χώρο της κατασκήνωσης,  όπου  υπάρχουν τουαλέτες-νιπτήρες-μπάνια –ηλεκτρικό ρεύμα.
Ελεύθερος χρόνος από το πρωί μέχρι το απόγευμα (καφέ-μπάνιο-φαγητό).
19:00μμ - 20:00μμ: Συνάντηση εκπροσώπων των  συλλόγων για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων.
20:00μ: Ομιλία και σύντομος χαιρετισμός επισήμων και εκπροσώπων των Συλλόγων, ανταλλαγή  αναμνηστικών.
20:30μμ – 21:30μμ:  Προσφορά δείπνου ( μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα ).Επίσης, θα υπάρχουν ψητά της ώρας, ρετσίνες & μπύρες  με ελάχιστο κόστος.
21:30 μμ – 00:30 πμ :  Ζωντανή μουσική με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα.

Κυριακή 18 Ιουνίου:
07:00πμ -  08:30πμ :    Πρωινό
08:30πμ -   14:00μμ : Θα γίνουν δύο πεζοπορικές διαδρομές στο Στρατονικό Όρος.
1η Διαδρομή  Μονοπάτια:Νο 3, Νο 2, Νο1.(Σταυρός-Παλιόχωρα-Κορακόπετρα-Τσάκαλος-Αγνάντι-Σταυρός )   10  χλμ.,  3:30 ώρες.
2η Διαδρομή Μονοπάτια:Νο 3 , Μπλε-Κίτρινο, Νο 1 , Νο 2 , Νο 3 (Σταυρός-Παλιόχωρα-Τσολάκη-  Σουγλιάνι-Κορακόπετρα-Παλιόχωρα-Αγνάντι-Σταυρός    17χλμ.,   5:30 ώρες.

Τις πεζοπορικές διαδρομές μπορείτε να δείτε στα site:


Καλό θα είναι να εκτιμηθούν και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Αρχηγός εξόρμησης:  Ασλανίδης Νικόλαος  (6946332913)
Εκκίνηση : Το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Ιουνίου στις 15:30, από την πλατεία Ειρήνης.
Κόστος συμμετοχής : Η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
Δηλώσεις συμμετοχής: στον αρχηγό της εκδρομής.
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Β








Το  Δ.Σ.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply