Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » 2017.ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΗΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Το όσα θα διαβάσετε παρακάτω, για πολλούς πιθανών θα φανούν ιστορίες πολιτικής φαντασίας και για κάποιους «υποψιασμένους» αληθινά  γεγονότα. Εμείς δεν προδιαθέτουμε κανέναν για να πιστέψει την μία ή την άλλη εκδοχή. Δεν θα θέλαμε όμως και τις αντιπαραθέσεις περί του αληθινού ή ψεύτικου σεναρίου για να μη μεγεθυνθεί η αξία του άρθρου!
Δημόσιος υπάλληλος, υπηρετεί σε υπηρεσία της Κεντρικής Μακεδονίας. Θεωρείται μία από τις ποιο ικανές και παραγωγικές υπαλλήλους που ποτέ δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στην υπηρεσία της καθώς και στην κοινωνική της ζωή. Μία υπάλληλος υπόδειγμα, θα λέγαμε.
Κάποια ημέρα χτυπάει το τηλέφωνο του φίλου μου Προκόπη ( το όνομα δεν είναι πραγματικό) κοιτάζει το τηλεφωνικό αριθμό και του είναι τελείως άγνωστος.
-        Ορίστε ποιος είναι:
-        Έλα, δεν είσαι ο Προκόπης;
-        Ναι ο ίδιος, εσύ ποιος είσαι;
-        Ελά ρε, δεν με θυμάσαι από τους αγώνες που δίναμε στους δρόμους την δεκαετία του 90; Ο Παναγιώτης είμαι και ξέρω ότι γνωρίζεις πολύ καλά όλους τους χωριανούς σου και θέλω κάτι πληροφορίες από εσένα!

 Πάγωσε ο Προκόπης, διότι είχε να τον ακούσει πάνω από είκοσι χρόνια! Και εξ’  άλλου δεν βλέπει με καλό μάτι τις παλαιοκομματικές μεθόδους του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.
-        Και τι θέλεις Παναγιώτη;
-        - Να ξέρεις, πρέπει να αξιολογήσουμε την Μαρί (το όνομα της Υπαλλήλου) αλλά μας είπανε πως ο πατέρας της είναι με την Χρυσή Αυγή!
-        Συγγνώμη, αλλά εσείς τον πατέρα της θα αξιολογήσετε ή την Μαρί;
-        Ε μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, εάν δεν είναι δικιά μας, θα την «κόψουμε».

Επέμενε ο Προκόπης ότι η κοπέλα είναι καθ’ όλα αξιοπρεπής και δεν ασχολείται με τα κόμματα παρά με την δουλειά της και τα παιδιά της.

Όμως δεν ήταν «δικιά τους»

Άρα η κυρία Μαρί, αν και εργατική, συνεπείς, άδολη, έντιμη και υπόδειγμα δημοσίου Υπαλλήλου, 
  κ  ό  π  η  κ  ε   
γιατί δεν είχε πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων της Νέας Αριστερής Κλίκας!

Επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές ή αν θέλετε η φαντασία κάποιων καλπάζει, σοφίζονται  διάφορες ιστορίες και θέλουν να τις παρουσιάσουν ως αληθινές.


Εσείς είτε τις θεωρείται φανταστικές ιστορίες ή πραγματικά γεγονότα εμείς προς το παρών έχουμε άλλα δύο περιστατικά  με φαινόμενα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ!



Θ. Κυριακίδης
Δημοσιογράφος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply