Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΕΥΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΤΗΝ 2Οη ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΤΗΝ  2Οη ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 το πρωί έγινε αντιληπτό από το σύστημα ελέγχου της ΔΕΥΑ Κιλκίς ότι η ποσότητα νερού που αποστέλλεται από το αντλιοστάσιο του Γαλλικού στη δεξαμενή Αγίου Γεωργίου είναι ελάχιστη λόγω μεγάλης διαρροής στον αγωγό τροφοδοσίας της πόλης του Κιλκίς από τον ποταμό Γαλλικό, η οποία εάν δεν αποκαθίστατο αυθημερόν θα προκαλούσε παρατεταμένη λειψυδρία στην πόλη.
Για το λόγο αυτό, παρά το ακατάλληλο της ημέρας, παραμονή της επετείου της μάχης του Κιλκίς, αποφασίστηκε η άμεση αποκατάσταση της διαρροής, που περιελάμβανε κοπή του διαβρωμένου σιδηροσωλήνα διαμέτρου 315 χιλιοστών και μήκους δύο (2) μέτρων περίπου και τοποθέτηση με επανασυγκόληση νέου σιδηροσωλήνα.
Επειδή κατά την εκτέλεση της εργασίας συνέχισε να λειτουργεί κανονικά το Α/Σ Σταυροχωρίου το οποίο τροφοδοτεί την πόλη σε κανονικές συνθήκες με το 60% της απαιτούμενης ποσότητας νερού στην πόλη, η αρχική εκτίμηση ήταν ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση, χωρίς να προκληθεί όχληση.
Τελικά, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε η πρόβλεψη ήταν πολύ αισιόδοξη, επειδή εκτός από τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν κατά τις 5:00μμ ακολούθησε ο καθαρισμός των αγωγών, η σταδιακή εκκίνηση των αντλητικών συγκροτημάτων, το κλείσιμο των βανών κλπ.  με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή υδροληψίας στην περιοχή πάνω από την οδό 21ης Ιουνίου – Βενιζέλου μέχρι την 11:00μμ.
Ενημερώνονται οι καταναλωτές ότι τέτοιας έκτασης βλάβες σπανίζουν και το συμβάν θεωρείται μεμονωμένο. Η πόλη του Κιλκίς θα συνεχίσει να υδροδοτείται με λιγότερα προβλήματα μετά από αυτή την εργασία.
Σε κάθε περίπτωση, ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών που ταλαιπωρήθηκαν.

ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ KILKISWEBTV: Εάν δεν γράφαμε γιά την διακοπή του νερού, επί δύο ημέρες και όχι μία, ίσως ακόμη δεν θα παραδεχόσασταν την έλλειψη νερού.  Έπρεπε να δούμε και αυτό από την νέα Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ;  Δήμαρχε καθάρισε τα  νέα "απόνερα" από την ΔΕΥΑΚ. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply