Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ 10ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50ΧΡΟΝΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με την κατηγορία ότι αποπλάνησε ένα 10χρονο κορίτσι συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ένας άνδρας 50 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού, ότι ο 50χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.
Ο συλληφθείς κατοικεί στην περιοχή που καταγγέλθηκε το συμβάν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία προσέγγισε το κορίτσι «τραβώντας» την προσοχή του με ένα κατοικίδιο που είχε στην κατοχή του.
Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων αεροβόλα όπλα και πιστόλια κρότου, φυσίγγια, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, αρχαία νομίσματα.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, παράνομης βίας, καθώς και για αδικήματα που αφορούν σε παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, περί ραδιοσυχνοτήτων, περί τελωνειακού κώδικα περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.




ΠΗΓΗ: http://www.eleftherostypos.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply