Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ WAR WORLD I
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Έντονη κινητικότητα σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς προκειμένου να αναδειχθεί η Π.Ε. Κιλκίς όσον αφορά τον στρατιωτικό/ιστορικό πλούτο της περιοχής.
Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 15 Μαΐου, την περιοχή της Δοϊράνης (Συμμαχικό Μνημείο και Κοιμητήρια) και του Σκρα, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ABTA (Association of British Travel Agents) και  γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης του αγγλικού tour operator Sunvil κ. Noel Josephides
Η επίσκεψή του πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Π.Ε. Κιλκίς με την εταιρεία μάρκετινγκ Pass partout για την ανάδειξη της σημασίας της περιοχής κατά τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Επίσης, την Τρίτη 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Π.Ε. Κιλκίς με την παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Αλ. Θάνου, του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Αν. Βεργίδη, των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Π. Θωμαΐδη και Μ. Καραμισάκη, του Δημάρχου Παιονίας κ. Χρ. Γκουντενούδη, του Αντιδημάρχου Κιλκίς κ. Δ. Τσαντάκη, του Ταξίαρχου της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας κ. Αθ. Ναλμπάντη και του εκπροσώπου της 71ης Ταξιαρχίας κ. Στ. Σακαρέλη,  με θέμα τον συντονισμό των δράσεων για την εκδήλωση της μνήμης του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στο Πολύκαστρο και τη Δοϊράνη.

Η κινητικότητα και οι συνεργασίες ελληνικών και συμμαχικών αντιπροσωπειών θα εντείνονται συνεχώς ενόψει του επετειακού έτους 2018, οπότε και συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η μεγάλη επέτειος σε συνδυασμό με την ιστορική σημασία της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς θα είναι η ευκαιρία για μια σημαντική ώθηση στον τομέα της προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συνολικά.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply