Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » “ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου έστειλε επιστολή στην Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.  Έφη Αχτσιόγλου, αναφορικά με το χρονίζον πρόβλημα που παρατηρείται στην χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ  στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (Μ.Ε.Θ.).
Συγκεκριμένα η κ. Πατουλίδου στην επιστολή της αναφέρεται “στην καθημερινή διαμαρτυρία ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα υγείας και δεν τους δίνεται πλέον η δυνατότητα έκδοσης ή ανανέωσης Δελτίου Μετακίνησης ΑμεΑ, λόγω του ότι έληξε στις 28 Φεβρουαρίου 2017 η προθεσμία που ορίστηκε από το Υπουργείο, για τη χορήγηση αυτών των Δελτίων” .
Η κ. Πατουλίδου κάνει έκκληση στην κ. Αχτσιόγλου να επανεξετάσει το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που αποκλείει από τέτοιου είδους κοινωνικές παροχές πολίτες ΑμεΑ  “που δεν έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν για τις καταληκτικές ημερομηνίες. Από την χορήγηση αυτών των δελτίων αποκλείονται και όσοι έχουν εξεταστεί από επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) οι οποίες γνωστοποιούν το αποτέλεσμα πιστοποίησης αναπηρίας σε ημερομηνία μεταγενέστερη της 28ης Φεβρουαρίου.
Η κ. Πατουλίδου σε δήλωσή της διευκρινίζει ότι “τα Δελτία αυτά χορηγούνται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Μ.Ε.Θ. και η προθεσμία που δίνεται από το Υπουργείο είναι δεσμευτική, με αποτέλεσμα να αδυνατεί η υπηρεσία μας να εκδώσει νέα δελτία ή να ανανεώσει υπάρχοντα. Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης στέλνει κάθε χρόνο ενημερωτικό έγγραφο στο Υπουργείο Εργασίας για το θέμα αυτό, αλλά απάντηση δεν έχει δοθεί ποτέ...”

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply