Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το παρακάτω σχόλιο γίνεται αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, όπου δείχνει το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Δένδια Νικ. να περνά προκλητικά μπροστά από τον ομιλούντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Σε παρατήρηση του ομιλούντα βουλευτή που πέρασε από μπροστά του, ενώ μιλούσε και να παρασύρει τις σημειώσεις του κ. Κασιδιάρη, γύρισε πίσω ο κ. Δένδιας και αντί να ζητήσει συγγνώμη, ζήτησε και τα ρέστα.
Εάν κ. Δένδια «πολεμάτε» με αυτόν τον τρόπο την Νέα Δημοκρατία, λυπάμαι αλλά αν και έμπειρος στην πολιτική, πέφτετε στο ίδιο λάθος που έπεσε και ο κ. Σαμαράς,  με αποτέλεσμα να ενισχυθούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Για την υπεράσπισή σας δεν θα έπρεπε να δείξει η TV την απρεπή συμπεριφορά σας. Τώρα δυστυχώς, δίνεται από πρόθεση ή ανοησία, την εντύπωση ότι επειδή η άκρα δεξιά έχει αλώσει τα αστικά κόμματα και φυσικά την Νέα Δημοκρατία, και την αναγκάζει να βγάλει το δικό της φασισμό και έτσι εμμέσως πλην σαφώς παίζετε το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής, συνεπικουρούμενος και από το Πρόεδρο της Βουλής   !  Δείχνετε πως υπάρχει ένα σχέδιο που έμεινε ημιτελές και πρέπει να το συνεχίσετε.
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Γιατί κ. Κασιδιάρη παρεξηγηθήκατε που πέρασε από μπροστά σας και παρέσυρε τις σημειώσεις σας; Γιατί δώσατε συνέχεια όταν ο κ. Δένδιας γύρισε πίσω και ζητούσε και τα ρέστα; Δεν καταλάβατε ότι πρόκειται για προβοκάτσια; Ή τουλάχιστον να δείξετε εσείς τουλάχιστον, πολιτικό πολιτισμό και να τον αφήσετε; Όμως και εσείς κ. Κασιδιάρη είδατε ότι σας συμφέρει η ενέργεια του κ. Δένδια, αφού κάτι τέτοια και τέτοιες ενέργειες μεγαλώνουν τα ποσοστά σας.
Και η Τρίτη εκδοχή (κατά έναν βουλευτή της  Ν.Δ) μάλλον ήθελε να κάνει ένα τηλέφωνο και είπε να βγει από την αίθουσα κοφτά, μπροστά από τον Κασιδιάρη!
Το ποιο καλό το είπε ο κ. Λοβέρδος. Εύχομαι να μην υπάρχει βίντεο. Το κακό για τον κ. Δένδια είναι ότι υπάρχει βίντεο και τώρα μένει στην Χ.Α. να του στείλουν μία ανθοδέσμη!

Παρακαλώ για την Δημοσίευσή του.

Ηλίας Μαυρίδης  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply