Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – «ΩΡΑΙΟ ΣΤΥΛ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση







μωρή [morí] επιφ. : (υβρ.) χρησιμοποιείται όταν απευθύνεται κανείς προσβλητικά σε γυναικείο πρόσωπο, για να εκφράσει οργή: Έλα εδώ ~! Φύγε από εδώ ~ παλιογυναίκα!
[μσν. μωρή, θηλ. του αρχ. επιθ. μωρός]
μωρός -ή / -ά -ό [morós] Ε1, Ε2 : (λόγ.) ανόητος: ~ άνθρωπος, βλάκας. ΦΡ μωρά παρθένος*.

Και η Αντιπρόεδρος της Βουλής κυρά Τασία: «Αρκετά, αρκετά, πηγαίνετε έξω!» Το κατάλαβες μωρή; Έτσι φέρονται οι αριστεροί. Και σαν μωρή που φαίνεται πως συμφωνεί και η κυρά Τασία– φυσικά ξέρουμε ποιος είναι ο μωρός- σε πέταξε έξω.  Και έφαγες το βρίσιμο και σε βγάλανε έξω! Το παράξενο είναι πως δεν βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής να σε υπερασπιστεί όπως έγινε με το Δένδια. Ίσως επειδή ξέρανε πως τον τσαμπουκά τον έκανε ο Δένδιας και για να το καλύψουν κάποιοι καλοί βουλευτές της Ν.Δ. πήγαν να τον καλύψουν αλλά τα έκαναν χειρότερα για τον Δένδια και τώρα αντί να βρίζουν τον Κασιδιάρη βρίζουν τον Δένδια , μια και ο κανονισμός της Βουλής λέει ξεκάθαρα πως δεν περνάει μπροστά από ομιλητή βουλευτή, κανένας!
Τώρα «φάτε» την από την «λιάζονται στον ήλιο» Τάσια Χριστοδουλόπουλου! Και φυσικά έχουμε πλέον την εντύπωση ότι στην Βουλή όποιος κάνει τον τσαμπουκά μένει μέσα και βγαίνει έξω εκείνος που δεν φταίει!
Έτσι η κυρία Ασημακοπούλου και βριζμένη και διωγμένη!

Περαστικά στην Ν.Δ. εκτός και εάν συμφωνεί με τον Συρμαλένιο!

ορίστε και ο διάλογος:
Ν. Συρμαλένιος: Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή!
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στυλ μου
Ν. Συρμαλένιος: ναι με ενοχλεί.
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στην Βουλή με αυτό τον τρόπο.
Στην συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε προς την αντιπρόεδρο της Ολομέλειας Τασία Χριστοδουλοπούλου προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. «Θα επιτρέψετε κυρία πρόεδρε να μιλούν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στις γυναίκες;» ρώτησε η κυρία Ασημακοπούλου ωστόσο η κυρία Χριστοδουλοπούλου την κάλεσε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply