Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 
Πρωτιά και ...κύπελλο στο τουρνουά της Τερπύλλου

Την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο τοπικός Ερμής στην Τέρπυλλο κατέκτησε η ομάδα τζούνιορ 'ΙΝΤΕΡ 2007 του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς. Οι μικροί ποδοσφαιριστές του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να τερματίσουν στην 1η θέση του ομίλου τους με τρεις (3) νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατά σειρά με τις Ακαδημίες του Ατέρμονα, των Αετών Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Στον τελικό επικράτησαν του αστέρα Μ. Βρύσης στη διαδικασία των πέναλντυ και αφού το τέλος της κανονικής διάρκειας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.
Η επιτυχία γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Ακαδημία συμμετείχε στο τουρνουά με τμήμα που αποτελείτο από 13  μικρά τζούνιορ (γεννηθέντα το 2007) και έναν προτζούνιορ (γεννηθέντα το 2008) .

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς συγχαίρει και ευχαριστεί τους υπευθύνους του Ερμή Τερπύλλου για την πρόσκληση καθώς και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply