Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ

Μια πολύ  πετυχημένη αθλητική συνάντηση Μίνι Βόλεϊ για τις μικρές αθλητριούλες και τους αθλητές των Ακαδημιών του  διοργάνωσε ο Αίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.
Τα κατάλληλα διαμορφωμένα γηπεδάκια γέμισαν από τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές  της ομάδας του Αίαντα αλλά και τις αθλήτριες του Τμήματος Βόλεϊ που λειτουργεί στον Ατέρμονα , υπό των οδηγιών του προπονητή και  διοργανωτή της αθλητικής συνάντησης , καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ανδρέα Αβραμίδη.
Τα 41 αστεράκια ηλικίας Δημοτικού Σχολείου που κατάφεραν να παρευρεθούν, μοιραστήκανε στα γήπεδα και έδειξαν με μεγάλη χαρά όσα έμαθαν τη φετινή χρονιά, απολαμβάνοντας την επικρότηση της προσπάθειάς τους , το χειροκρότημα των γονέων τους που τα συνόδεψαν στον όμορφο και φιλόξενο αθλητικό χώρο του Ατέρμονα, έχοντας  την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους σε δράση.
Ως Τμήμα Πετοσφαίρισης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Λάζαρο Μεταλλίδη και την οικογένειά του για τη φιλοξενία στο χώρο του Ατέρμονα και τη διάθεση του λεωφορείου για τη δωρεάν μεταφορά των παιδιών και των γονέων.
Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6972 680 579 κ. Ελένη Μουρατίδου
Γνωρίστε την ομάδα μας, επισκεφτείτε τη Δημόσια Σελίδα μας στο facebook:

Α.Σ.Αίας Κιλκίς (Όλα τα τμήματα) τηλ: 23410-76965
ΑΤΕΡΜΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑτηλ: 23410-64792









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply