Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ. ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Πριν από λίγο καιρό και για πολλά χρόνια οι πρώην Δήμαρχοι Κιλκίς έκαναν ένα ΕΓΚΛΗΜΑ! Ναι έκαναν έγκλημα και δημιούργησαν ένα υπέροχο πάρκο, έναν υπέροχο πνεύμονα οξυγόνου στην θέση του παλαιού Ζωοπάζαρου. Δημιουργήσανε έναν χώρο με παιδικές χαρές και ένα σιντριβάνι όπου κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες δρόσιζε τους πεζούς και τα παιδιά που παίζανε.
Σήμερα όμως, μεγάλωσαν τα δέντρα και όπως φαίνεται οι ρίζες των δένδρων βγάλανε παρακλάδια και «τρύπωσαν» μέσα στο σιντριβάνι! Οπότε η Δημοτική αρχή αντί να επισκευάσει το σιντριβάνι προτίμησε να ρίξει είκοσι κυβικά χώμα και τελειώσαμε!
Έτσι δεν θα ξοδεύουμε ούτε νερό, ούτε ρεύμα, δεν θα υπάρχει λόγος να μαζεύουμε άδεια μπουκάλια νερού και προπάντων, για το καλό των παιδιών (!) δεν θα κινδυνεύουν να πέσουν μέσα στο σιντριβάνι, οπότε γλυτώνουμε και από τα έξοδα κίνησης  του166, τα έξοδα νοσηλείας και προπάντων το άγχος !
Το έγκλημα έλαβε τέλος! Τώρα θα έχουμε και οικονομία και ασφάλεια για τους μικρούς φίλους της Δημοτικής Αρχής.
Πρέπει να σας υπενθυμίσω πως πριν από ένα χρόνο περίπου έκανα ρεπορτάζ με κατοίκους της γύρω περιοχής όπου δήλωσαν στην κάμερα πως τους υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την αποκατάσταση των ζημιών τόσο της Παιδικής Χαράς όσο και του σιντριβανιού.
Τα σχόλια δικά σας



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply