Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΑΦΕ ΛΟΦΟΥ ΚΙΛΚΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Κάποτε θα μπορούσαμε να καυχηθούμε πως έχουμε ένα πολύτιμο πνεύμονα πρασίνου στο Κιλκίς όπου υπάρχουν  οι διάδρομοι για πεζοπορία, ποδηλασία, για ένα καφέ με θέα στα πόδια σου όλο το Κιλκίς. Σε ένα χώρο που δίπλα σου είναι το Σπήλαιο, η μεταβυζαντινή εκκλησία του Αγίου Γεωργίου  και φυσικά το Θέατρο λόφου.
Όμως οι υποσχέσεις μείνανε υποσχέσεις. Όλοι πίστεψαν στις υποσχέσεις του σημερινού Δημάρχου Κιλκίς πως το σημείο αναφοράς του Κιλκίς, το καφέ του λόφου Κιλκίς θα ξαναζωντανέψει! Τι κρίμα όμως όπως όλα στο Κιλκίς έτσι και ο λόφος ακολούθησε την μοίρα της άπραγης Δημοτικής Αρχής.
Περνάει κανείς δίπλα από το Καφέ και θυμάται τουλάχιστον τον Δήμαρχο που υποσχέθηκε την λειτουργία του.
Σήμερα σε κακή κατάσταση, όπως βλέπεται στις φωτογραφίες και το βίντεο, κάνουμε λόγο μήπως και συγκινηθεί κανένας  και θυμίσει στον Δήμαρχο αυτήν του την υπόσχεση . Μήπως έστω και τώρα θυμηθεί τις υποσχέσεις που έδωσε, πριν τρία χρόνια ακριβώς.
Θέλουμε την πόλη μας πίσω, την θέλουμε δική μας. Δεν θέλουμε να συνεχίσει να ερημώνει.
























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply