Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Δελτίο Τύπου ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλαδος
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, με τίτλο: “Ο τουρισμός ως δίαυλος ανάπτυξης των σχέσεων και της οικονομίας Ελλάδας – Βουλγαρίας”, με μεγάλους χορηγούς τις εταιρίες Axel Accessories και Melitours, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 28ου Money Show στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, το περασμένο Σάββατο 20 Μαϊου, στις 18.00, στην αίθουσα Epiraurus I&II.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του Συνδέσμου Tour Operators και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Βουλγαρίας, manager του Bohemia Travel, Teodor Ivanov, ο εκπρόσωπος των Τουριστικών Πρακτόρων και των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ελλάδος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Melitours, κ. Δημήτριος Μελικόκης, η Οικονομολόγος, Master Tourist Management, κα. Άννα Μανούσου και ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Ν. Χρηστος Καζαντζης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν παράγοντες της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι προξενικών, επιμελητηριακών, επιχειρηματικών και στρατιωτικών φορέων, όπως και γνωστοί επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου από Ελλάδα και Βουλγαρία.
Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών η πληρεξούσια Υπουργός, εκπρόσωπος του Γενικού Προξενείου της Βουλγαρίας, κα.Nadia Radeva, ο Αντίδημαρχος Θεσσαλονίκης αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, κ. Σπύρος Πέγκας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκπροσωπόντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο πρώην υπουργός, βουλευτής κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Επίτιμος Πρόξενος του Λουξεμβούργου, κ. Γιάννης Βεργίνης, η Επίτιμος Πρόξενός της Τσεχίας, κα. Μαργαρίτα Ιγνατίδου, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας, κ. Χρήστος Σαραντόπουλος, εκπρόσωπος του Γ' Σώματος του Στρατού κ.ά.
“Ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο παρουσιάζεται σημαντική αύξηση στις αφίξεις τουριστών απ' όλο τον κόσμο, ενώ βάση στατιστικών, διπλασιάστηκαν οι Βούλγαροι που επιλέγουν την Ελλάδα ως πρώτο προορισμό για τις διακοπές τους. Από την άλλη, σταθερά αυξανόμενη είναι η τουριστική κίνηση Ελλήνων προς τη Βουλγαρία, αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Χρήστος Καζαντζής.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Αλέξανδρου Μπακατσέλου, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Επιμελητηρίου.
Την πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Χρήστο Καζαντζή, η κα. Τίμη Μπακατσέλου, συνοδευόμενη από τον γιο της, Γιώργο Μπακατσέλο.
“Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, η βράβευση του πρώτου των πρώτων, του ανθρώπου που οραματίστηκε και ίδρυσε το ΕλληνοΒουλγαρικού Επιμελητηρίου, του αείμνηστου Αλέξανδρου Μπακατσέλου. Δυστυχώς ο αγαπητός σε όλους Αλέξανδρος, όπως τον γνωρίζαμε όλοι μας, δεν βρίσκεται κοντά μας, ωστόσο αφήνει πίσω του ένα τεράστιο έργο που αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας”, υποστήριξε ο κ. Χρ. Καζαντζής.
Σημειώνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια του πολυσυνεδρίου Money Show (19-21 Μαϊου 2017), το ΕλληνοΒουλγαρικό Επιμελητήριο είχε δικό του εκθεσιακό χώρο, απ' όπου ενημερώθηκαν εκατοντάδες επιχειρηματίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του.



ΛΕΖΑΝΤΕΣ
 

Ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Ν. Χρήστος Καζαντζής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Στο πάνελ (από αριστερά) ο εκπρόσωπος των Τουριστικών Πρακτόρων και των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ελλάδος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Melitours, κ. Δημήτριος Μελικόκης, ο διευθύνων σύμβουλος του Συνδέσμου Tour Operators και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Βουλγαρίας, manager του Bohemia Travel, Teodor Ivanov, η Οικονομολόγος, Master Tourist Management, κα. Άννα Μανούσου
 
Η κα. Τίμη Μπακατσέλου, παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα, από τον Πρόεδρο του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Χρήστο Καζαντζή
 


Ο Πρόεδρος του ΕλληνοΒουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δρ. Χρήστος Καζαντζής, στο βήμα της εκδήλωσης



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply