Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" ΣΤΟ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τις τελευταίες μέρες δέχομαι σφοδρή επίθεση σχετικά με το θέμα του μεταναστευτικού από δήθεν αλληλέγγυους οι οποίοι τυγχάνει να είναι τσιράκια των ΜΚΟ, καθώς και από άτομα  για τα οποία  ακούγονται δυσάρεστα σχόλια για την ύποπτη συμπεριφορά τους(!)με αποτέλεσμα να μένουν ατιμώρητοι. Θέλω να τους δώσω ένα σαφές μήνυμα και καλά θα κάνουν να το καταλάβουν.

Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια πάντοτε όσο  και να πονάει σε κάποιους. Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για αυτό. Η αλήθεια θα νικήσει και θα ξεσκεπάσει όλους αυτούς οι οποίοι πλουτίζουν σε βάρος των άλλων. Υπόσχομαι ότι αν ΔΕΝ σταματήσει αυτή η βρώμικη λάσπη κατά του προσώπου μου, θα βγω και θα μιλήσω με ονόματα και θέλω να δω τότε τι θα κάνουν όλοι αυτοί που κατηγορούν εμένα.


Εκπρόσωπος ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ νομού Κιλκίς
Αραπίδης Ραφαήλ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply