Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με ένα καυστικό σχόλιο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης κατακρίνει το "δημοκρατικό τόξο" για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση για το 4ο Μνημόνιο:
"ΕΝΤΑΞΕΙ, ο Κασιδιάρης συνελήφθη από την προστρέξασα φρουρά και εστάλη σιδηροδέσμιος στη Σιβηρία να σπάει πέτρες. Σε όλη την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής επεβληθη ακριβώς η ίδια ποινή που είχε επιβληθεί στον Κεδίκογλου, όταν είχε γρονθοκοπήσει τον Κόρακα (30 λεπτά διακοττή για να ηρεμήσουν...).
Τώρα, που επιτέλους η δημοκρατία (δεν αναφερόμαστε στην εφημερίδα μας, διότι αυτή δεν κινδυνεύει από κανέναν) σώθηκε την τελευταία στιγμή, τι θα γίνει με εκείνον τον ληστή της Γεωπονικής; Θα μάθουμε πούθε κρατά η σκούφια τον; Γιατί πολλά και άσχημα διαβάζουμε στο διαδίκτυο.
Η αντιπολίτευση δεν τα ξέρει; Και, αν ναι (που τα ξέρει), γιατί τα κάνει γαργάρα; Προβληματίζομαι με το τι θα γινόταν, εάν ο ληστής ήταν τρίτος ξάδερφος τον γαμπρού τον μπατζανάκη τον συμπέθερου τον κουρέα όπου κουρεύτηκε πέρυσι ο Μιχαλολιάκος... Τότε, με πιάνει «μια ψυχολογία», που έλεγε και ο Μπιθικώτσης..."

Χρήστος Μπολώσης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply