Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΤΑΚΤΟ – Και ξαφνικά ΕΚΛΟΓΕΣ!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές φέρνει ξανά τη συζήτηση για πρόωρη προσφυγή στην κάλπη. Παρά το γεγονός πως στο Μαξίμου διαλαλούν πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, οι εξελίξεις δείχνουν πως κάτι… συμβαίνει.
Πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν πως η κυβέρνηση έχει µπροστά της την τρίτη αξιολόγηση, η οποία έχει προαπαιτούµενα φωτιά, τα οποία έκρυβε κάτω από το χαλί. Το θρίλερ µε το πηγαινέλα της τρόικας θα κλιµακωθεί από το φθινόπωρο και η χώρα θα συνεχίσει να ζει κάτω από την αγχόνη των νέων µέτρων.

Ήδη λοιπόν ακούγεται έντονα πως η κυβέρνηση θα κάνει εκλογές νωρίτερα, για να μην χρεωθεί πλήρως την αποτυχία, και τα νέα βάρη που αναγκαστικά θα προκύψουν. Πότε; Σε μια ημερομηνία η οποία προσδιορίζεται από το φθινόπωρο του 2017 έως την άνοιξη του 2018!




http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply