Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΘΕΑ" ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ. (ΦΩΤΟ ΕΝΤΟΣ, ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δυστυχώς ότι καλό είχε γίνει από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές π.χ. Καφέ  Λόφος και «ΘΕΑ»  κοντά στο ξυνό νερό του Μεταλλικού, έχουν μείνει στο έλεος του Θεού και των καιρικών συνθηκών.
Αν και υπήρξαν προεκλογικά υποσχέσεις, σήμερα και τα δύο αυτά κτίρια βρίσκονται λίγο πριν από την πλήρη καταστροφή τους εξ αιτίας της αδιαφορία της Διοίκησης του Δήμου κι φυσικά της ανικανότητας της Αντιδημαρχίας Έργων, που κατά γενική ομολογία, το έργο της έχει αρνητικό πρόσημο.
Ας ελπίσουμε πως ότι δεν έκανε με την αδιαφορία της η προηγούμενη διοίκηση της Αντιδημαρχίας Έργων να το κάνει μετά από αυτό το δημοσίευμα, η νέα διοίκησή της, εάν φυσικά το επιτρέψουν πρώτα η παλαιά διοίκηση της Αντιδημαρχίας και ο Δήμαρχος!











































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply