Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΈΝΑΝΤΙ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΕΡΕ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΗΧΗΤΙΚΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας μίλησε στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» σχολιάζοντας τη συμφωνία για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Ο κ. Χατζησάββας έκανε λόγο για νέο σκληρό μνημόνιo με το οποίο θα δημιουργηθούν χρέη σε όλους τους Έλληνες ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που δεν έχουν οφειλές. 
Υπάρχει σχέδιο για να αρπάξουν τις περιουσίες, τον ορυκτό πλούτο ακόμα και τη γη των Ελλήνων, τόνισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, ο κ. Χατζησάββας σημείωσε πως τα μνημόνια τα γράφουν επίτηδες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πετύχουν ποτέ και να είμαστε πάντα υποτελείς. Επίσης, ο βουλευτής του Κιλκίς είπε πως υπάρχει απώλεια εθνικής κυριαρχίας και οι ΜΚΟ έχουν αντικαταστήσει το κράτος και δρουν ανεξέλεγκτα. Ειδικότερα, ο κ. Χατζησάββας υπογράμμισε πως οι λαθρομετανάστες έχουν πολλές παροχές σε αντίθεση με τους Έλληνες που καθημερινά φτωχοποιούνται και αναγκάζονται να μεταναστεύουν.
Τέλος, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι στην κοινωνία καταγράφεται μια δυναμική αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής, ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ένα συνονθύλευμα πολιτικών που ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας.

radio1d.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply