Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Αδιανόητο να δεσμεύσει ο κ.Τσίπρας τη χώρα για άλλα 40 χρόνια
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Από το «too good to be true» που δήλωνε προ ολίγων ημερών και τη μονομερή διαγραφή που είχε κάνει σημαία προεκλογικά, ο κ.Τσίπρας θεωρεί τώρα ότι η χρηματοδότηση της χώρας θα μπορούσε να επιτευχθεί ακόμη και με τη «λύση που μας παρουσίασε ο κ. Σόιμπλε και αρνηθήκαμε».
Το να σχολιάζει κανείς τις συνεχείς αλλαγές θέσεων του κ.Τσίπρα δεν έχει νόημα. Όπως δεν έχει νόημα να παίρνει κανείς στα σοβαρά τις υποσχέσεις του. Με τη συνέπεια και την ειλικρίνεια δεν είχε άλλωστε ποτέ καλές σχέσεις. Επειδή το ζήτημα του χρέους αφορά τη χώρα κι όχι την κυβέρνηση του, πρέπει να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να υπάρξει εθνική συνεννόηση.
Θεωρούμε αδιανόητο να δεσμεύσει τη χώρα με πρωτογενή πλεονάσματα 3.5% ως το 2023 και πάνω από 2% για τα επόμενα 40 χρόνια, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην παγκόσμια ιστορία. Η Ελλάδα πρέπει να πάει στις συζητήσεις όχι ως παρατηρητής, αλλά με δική της πρόταση αντί να περιμένει έξω από την πόρτα για να δει που θα καταλήξουν τα παζάρια Τόμσεν-Σόιμπλε.

Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Τύπου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply