Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μια μοναδική παράσταση με χρώματα από το Βυζάντιο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι δημότες του Κιλκίς.
Ο Δήμος Κιλκίς, οι Μελωδοί του Αγίου Βλασίου και η Χορωδία Νέου Αγιονερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τη μουσικοαφηγηματική παράσταση ''Πόλη το φως που διασκορπίστηκε και χάθηκε...και το Βυζαντινό Φρούριο του Παλαιού Γυναικοκάστρου'' στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 20:30.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης οι Μελωδοί του Αγίου Βλασίου αφηγούνται το χρονικό της Άλωσης με λόγο, εικόνα και τραγούδια για τη Βασιλεύουσα, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο χοράρχης της Χορωδίας Χρήστος Χαλκιάς.

Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στο βυζαντινό κάστρο του Παλαιού Γυναικοκάστρου. Για τη στρατηγική σημασία που διαδραμάτισε το βυζαντινό φρούριο του Παλαιού Γυναικοκάστρου θα μιλήσει ο δρ. Παύλος Κανονίδης, αρχιτέκτων μηχανικός και συγγραφέας ενώ παράλληλα θα γίνει και προβολή σχετικού βίντεο.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εορτασμού των ''Ελευθερίων'' του Δήμου Κιλκίς.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply