Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» »Unlabelled » ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΦΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΑ 2017
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
                   << ΕΥΚΡΑΝΤΗ >>
ΘΕΜΑ : Έκθεση Φωτογραφίας

Ο Σύλλογος Γυν. Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ και το εργαστήρι ψηφιακής φωτογραφίας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας και στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΑ 2017 ‘’ διοργάνωσαν έκθεση φωτογραφίας με θέμα ‘’ ΓΥΝΑΙΚΑ ‘’ στο φουαγέ του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Παρασκευή 26 Μαιου 2017 παρουσία του Δημάρχου Παιονίας κ. Χρήστου ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της περιοχής Παιονίας καθώς και επισκεπτών της έκθεσης. Ο υπεύθυνος της ομάδας ψηφιακής φωτογραφίας κ. Γιάννης Ιωσιφίδης ανέλυσε το περιεχόμενο της έκθεσης που αφορούσε την ΓΥΝΑΙΚΑ και φάσεις της ζωής της. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση η οποία διήρκεσε από της 25/27 Μαιου 2017 από την οποία αποκόμισαν άριστες εντυπώσεις και εξέφρασαν πολύ κολακευτικά σχόλια. Το Δ.Σ της ΕΥΚΡΑΝΤΗ ευχαριστεί τα μέλη της ομάδας από το εργαστήρι ψηφιακής φωτογραφίας Κιλκίς για την άψογη συνεργασία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply