Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » 2Η ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΑΚΕΔΌΝΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός, όπου ΟΛΟΙ οι Μακεδόνες ανταμώνουν σε μια πανδαισία ήχων, χρωμάτων και παραδόσεων. Περισσότεροι από 4000 χορευτές αναμένεται να κατακλύσουν το Στάδιο για να παρουσιάσουν χορούς από όλες τις περιοχές της Μακεδονίας. Παραδοσιακές μακεδονικές ορχήστρες θα ταξιδέψουν τους θεατές από τη μια άκρη της Μακεδονίας μέχρι την άλλη. Μακεδονικές φορεσιές από τη Φλώρινα μέχρι την Καβάλα θα συνθέσουν το μωσαϊκό της γνήσιας Mακεδονικής Παράδοσης. Η καρδιά της Μακεδονίας θα κτυπήσει ΔΥΝΑΤΑ στο Καυτανζόγλειο στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων!


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Είσοδος ελεύθερη!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply