Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πόσο ποιο μαύρη μπορεί να είναι μία επέτειος όταν τα «κατορθώματά της» προσπαθείς να τα συγκρίνεις με κάποιες περιόδους μετά την μεταπολίτευση;
Πιστέψτε με, δεν είχα καμιά διάθεση να ασχοληθώ με το τι έκανε η κακή χούντα των Συνταγματαρχών, με το τι έκανε η καλή χούντα των επόμενων κυβερνήσεων.
Υπηρετούσα στο Σέδες, στην 113 ΠΜΕ, στην τότε ΕΒΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΡΟΠΟΡΙΑ) την 21η Απριλίου του 67. Το βράδυ βγήκαμε για υπηρεσία μέσα στην πόλη περίπολο, περπατούσαμε και κυκλοφορούσαμε με μια Καναδέζα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Στις αναφορές δεν αναφέρθηκε κανένα περιστατικό βίας ή θανάτου, εκτός από ένα περιστατικό στην άνω Τούμπα από καρδιακή προσβολή, που προήλθε από την επί χρόνια ταλαιπωρία του θανόντος.
Έκτοτε διάβασα και άκουσα τόσα και τόσα εις βάρος των Συνταγματαρχών που έπρεπε λογικά, εάν δεν ήξερα από πρώτο χέρι, να τους μισήσω θανάσιμα.
Έμαθα πως στο χωριό μου πήγε ηλεκτρικό ρεύμα, έμαθα πως πλέον δεν πάνε στα πηγάδι για να πάρουν νερό, έμαθα πως τα χρέη που είχαν όλοι οι χωριανοί μου, χαρίστηκαν, έμαθα………. Μα και κανέναν δεν άκουσα να έπαθε το παραμικρό από την χούντα.
Όπως σήμερα ας πούμε! Ακούς πως τον τάδε του έκοψαν το ρεύμα γιατί προηγουμένως του έκοψαν την σύνταξη ή τον διώξανε από την δουλειά και δεν είχε να πληρώσει. Τον άλλον του κατάσχουν το σπίτι διότι τον φέρανε σε τέτοιο σημείο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Βλέπετε για χάρισμα χρεών και για ρεύμα της ΔΕΗ σήμερα οι καλή χούντα κάνει το αντίθετο από την κακή χούντα.
Τότε  δεν σκεφτόσουν αν θα έχεις δουλειά. Βλέπετε την περίοδο 68-73 από τα γύρω χωριά με πολύ μεγάλο ποσοστό κομμουνιστών είχαν διοριστεί στο δημόσιο από την τότε κακή χούντα. (Μεταλλικό, Ξηρόβρυση κ.λ.π.) Βλέπετε τότε ο κακός Κώστας Παπαδόπουλος ο Τγματασφαλίτης διόριζε κατ’ επιλογή μόνον κουμμουνιστές!
Ας βρούμε λοιπόν λίγο ποιο  κακούς να νοιάζονται για την πατρίδα μας, για την θρησκεία μας, για τον μη περιορισμό της Εθνικής μας κυριαρχίας, όπως είπε η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη στον κ. Κάρολο Παπούλια, για την οικογένεια μας, για την νεολαία μας, για την Παιδεία μας, για τους Έλληνες γενικά. Φέρτε μας ποιο κακούς που να νοιάζονται για τους Έλληνες και όχι τούτους εδώ τους ρατσιστές που αν βρίσεις Έλληνας είσαι αντιρατσιστής και εάν βρίσεις αλλοδαπό είσαι ρατσιστής!  Σαν να λέμε ο καλός και ο κακός ρατσιστής!
Βρείτε μας τους ποιο κακούς χουντικούς να μας διοικούν, φτάνει να νοιάζονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες και όχι για τους Τοκογλύφους και Τραπεζίτες. Βρείτες μας σκληρούς χουντικούς που να μη δίνουν δικαίωμα στην κάθε τρόϊκα να αποφασίζει για μένα αφού δεν της έδωσε το δικαίωμα κανένας Έλληνας πολίτης. Φέρτε ποιο χουντικούς που να κρεμάσει στο τσιγκέλι όλους όσου πρόδωσαν, υπέγραψαν ή βοήθησαν ώστε να μας φέρουν σε αυτό το χάλι. Να κρεμάσουν όσους  πρόσθεσαν 6 δις χρέη στην Αγροτική Τράπεζα από θαλασοδάνεια και όχι αυτοί που χάρισαν χρέη και ήταν πάλι εύρωστη!
Βρείτε μας Έλληνες που να μας δώσουν την Ελλάδα πίσω. Δεν πάμε πενήντα χρόνια πίσω. Και αφού αυτοί δεν κάνανε τίποτε σωστό γιατί δεν παραδειγματιστήκατε ώστε να μη κάνετε τα ίδια λάθη αλλά ακόμη χειρότερα, μας ξεπουλάτε μπιρ παρά, όπως λέει και η κ. Κανέλλη. Γιατί κάθε χρόνο πηγαίνουμε από το χειρότερο στην αφάνεια;
Τι προσπαθείτε να μας πείσετε; Ότι μία κακή χούντα είναι καλύτερη από μία ξεπουλημένη κυβέρνηση; Δείξτε μας ότι είστε καλύτεροι από την χούντα, για να μη λέει ο πολύς κοσμος σήμερα: «καλύτερα ένας Παπαδόπουλος παρά μία κυβέρνηση σαν και αυτές των τελευταίων επτά ετών».
Ή βάζετε μυαλό ή μη παριστάνεται τις αθώες περιστερές! Αλλάξτε! Μην επαναπαύεστε στην σημερινή τάχα αδιαφορία των πολιτών. Γύρω μας γίνονται κοσμογονικές εκρήξεις! Ο κόσμος κουράστηκε και η υπομονή του εξαντλήθηκε.
Δεν νοιάζει τον κόσμο πλέον το τι θα λέτε γιά το χθες, το σήμερα και το αύριο όταν δεν βλέπει ή μάλλον βλέπει πως τον κατήφορο που πήρατε μοιάζει να σπάσανε τα φρένα σας και το χειρόφρενο αχρηστεύθηκε. Ο μόνος τρόπος είναι ο κάθε Έλληνας να διαβάσει και να εφαρμόσει το άρθρο 120 του Συντάγματος.

   

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply