Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Πέρασε το Πάσχα. Έγινε και η ανάσταση τόσο του Θεανθρώπου, όσο και κάποιων ανθρώπων που η ζωή τους έφερε σε τέτοια κατάσταση που να έχουν την ανάγκη των συνανθρώπων τους, τόσο για να μη πεθάνουν από την πείνα, όσο να αποφύγουν το κρύο, να έχουν στέγη, γιατρούς και κάποιους να τους νοιάζονται.
Όμως στο φασιστικό Ελαδιστάν αυτοί που έπρεπε να κατηγορηθούν για ρατσισμό, πουλούν αντιρατσισμό με το αζημίωτο και φυσικά εθελοντισμό με παχυλές αμοιβές!
Είναι αυτοί που κάποτε, όπως και τώρα δεν αγαπούν τον Έλληνα δεινοπαθούντα.
Κάποιοι από εμάς προσφέραμε ακόμη και το μοναδικό πανωφόρι μας, παρά τα προβλήματα υγείας και κάποιοι σήμερα πουλούν, χωρίς ντροπή, συμπόνια με το αζημίωτο. Πού ήσασταν πριν από είκοσι χρόνια; Που ήσασταν πριν από δέκα χρόνια; Που ήσασταν πριν από δύο χρόνια; Μαζέψατε ποτέ τρόφιμα και ρούχα να δώσετε στις οικογένειες που δεν έχουν τι να φάνε, τι να ντυθούνε: Βάλατε ποτέ το χέρι σας στην τσέπη σας για να αγοράσετε νωπά τρόφιμα και κρέατα να πάτε σε κανέναν γείτονά σας που δεν είχε να φάει;
Θα γράφουμε συνέχεια για αυτούς που νομίζουν ότι πρόσφυγες είναι μόνον όσοι έρχονται από άλλες χώρες! Πρόσφυγες και με περισσότερες ανάγκες είναι οι Έλληνες άστεγοι και πεινασμένοι, αυτούς που οι πληρωμένοι αντιρατσιστές δεν καταδέχονται ούτε να τους κοιτάξουν, γιατί με αυτούς δεν πετυχαίνουν τις μικροπολιτικές τους, τις μπίζνες τους, την κακοήθειά τους. Είναι αυτοί που χωρίς μεροκάματο δεν σηκώνονται από τον καναπέ τους να δώσουν ένα ποτήρι νερό στον πάσχοντα γείτονά τους. Αυτούς τους νεοφασίστες που το δράμα των συνανθρώπων τους δεν τους αγγίζει, αφού δεν υπάρχει κανένα όφελος!
Γιατί τόση κακία και ρατσισμός κατά των Ελλήνων; Γιατί τόση άνιση μεταχείριση μεταξύ των κοινωνιών; Πολύ επικίνδυνο δρόμο διάλεξαν με τον νεοφασισμό και τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Δυστυχώς αν και τους ξέρουμε οφείλουμε να τους ανεχθούμε, οφείλουμε να αντιμαχόμαστε σταθερά και με συνέπεια κατά του ρατσισμού που επιβάλλουν κάποια κέντρα Ανθελληνικά που ποτέ δεν έλειψαν από την Πατρίδα μας. Κάποιους που και πριν από  χρόνια λειτουργούσαν εναντίον των συμφερόντων τόσο της Πατρίδας μας όσων και των Ελλήνων πατριωτών.
Δείτε τις φωτογραφίες και απαντήστε εσείς οι καλοβολεμένοι αντιρατσιστές.















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply