Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης» 
          Πρέπει να ζητήσω συγνώμη  από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ  που δεν  πήρα την άδεια της για να ασκήσω  Κοινοβουλευτικό Έλεγχο όπως μου δίνει το δικαίωμα το Σύνταγμα. Η θεσμική λειτουργία μου απαιτεί υπεύθυνες απαντήσεις από θεσμοθετημένα όργανα. Δεν ξέρω από πότε ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος στη Βουλή με ερωτήματα εύλογα μπορεί να υποκατασταθεί από απαντήσεις  ομάδας αμειβόμενων  εθελοντών.

 Μπορεί  κάποιοι να πρέπει να απολογηθούν για πολλές ενέργειες ή  παραλείψεις τους , τους Βουλευτές όμως στη Δημοκρατία τους κρίνει απλά ο λαός όταν κληθεί να αξιολογήσει το έργο τους. Η επιστολή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε ότι επιχειρούν να αναλάβουν ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης καθώς τίποτε άλλο ουσιαστικό δυόμιση χρόνια τώρα δεν κατάφεραν να πράξουν και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω με την ευχή «καλές δουλειές» για κάποιους.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply