Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Εκδήλωση επιμόρφωσης για εκπαιδευτικούς
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Πανεπιστήμιο της Λ’ Άκουιλα (Ιταλία), το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η Επιμορφωτική Κιλκίς προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν επιμόρφωση διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών με θέμα : Πραγματοποίηση ενός Διεθνούς Πιλοτικού Σύντομου Κύκλου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με επίκεντρο τις Τ.Π.Ε. στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος των ευχών την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 έως 14:00.

Η εισαγωγική επιμόρφωση απευθύνεται σε πολίτες, γονείς και κηδεμόνες, στελέχη της εκπαίδευσης και συναδέλφους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, χωρίς να παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Επισημαίνουμε και τονίζουμε ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι δωρεάν και μετά το πέρας της επιμόρφωσης θα δοθεί το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος σε δερμάτινο φάκελο – 8 GB εξωτερικό σκληρό δίσκο, γεύμα εργασίας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να αποστείλουν αιτήσεις συμμετοχής, όπου θα αναγράφονται τα ονόματα και η ειδικότητα, στο e-mail : 
politistika@dide.kil.sch.gr, mail@dide.kil.sch.gr, ή στο φαξ  2341022339, μέχρι και την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply