Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μειώσεις που φτάνουν και στο 58% για τις συντάξεις χηρείας και απειλούν με εξαφάνιση τις επικουρικές αποκαλύπτονται σε επίσημα στοιχεία και πίνακες επανυπολογισμού κύριων και επικουρικών από τον ΕΦΚΑ, την ΗΔΙΚΑ και το ΕΤΕΑ, που εξασφάλισε και δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.
Οι πραγματικές περικοπές, όπως αποτυπώνονται στους επανυπολογισμούς των ήδη καταβαλλόμενων κύριων συντάξεων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εφημερίδα μας, κυμαίνονται από 10,63 ως 248,03 ευρώ, με ποσοστά μείωσης από 2,32% ως 21,19%.
Στις καταβαλλόμενες συντάξεις χηρείας, οι μειώσεις όσο και αν μοιάζει απίστευτο φτάνουν και στο 58% για συζύγους θανόντων οι οποίοι είχαν πολύ λίγα έτη ασφάλισης στο ΙΚΑ.
Στις κύριες συντάξεις του Δημοσίου ο επανυπολογισμός που ήδη διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες σε πραγματικά ποσά δικαιούχων, δείχνει μέχρι στιγμής προσωπικές διαφορές-μειώσεις της τάξης των 180 ως 260 ευρώ, ή σε ποσοστά της τάξης του 22% με 28%. Στα ειδικά μισθολόγια (ένστολοι, πανεπιστημιακοί, γιατροί, δικαστικοί) οι προσωπικές διαφορές εκτιμάται ότι ξεπερνούν και τα 300 ευρώ.

Ο «Ε.Τ.» της Κυριακής αποκαλύπτει σήμερα 10 αντιπροσωπευτικά παραδείγματα από τον επανυπολογισμό κύριων και 6 από τον επανυπολογισμό συντάξεων χηρείας, που γίνονται σε πραγματικό χρόνο από τον ΕΦΚΑ και την ΗΔΙΚΑ.


http://www.eleftherostypos.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply