Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. «ΧΑΘΗΚΑΝ» ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ καταγγέλλει επισήμως το πρακτορείο και τον πράκτορα της Διανομής Τριπόλεως που δίνει φύλλα σε συγκεκριμένα σημεία της Πελοποννήσου-και ειδικά της Νότιας Πελοποννήσου- για δολιοφθορά αλλά και για διαφυγόντα κέρδη.
Κατά την παραδοχή τους, εξαφανίτηκε δέμα με το σημερινό εξώφυλλο που ήταν αφιερωμένο στην 21η Απριλίου και στο στρατιωτικό πραξικόπημα.
Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν ο Ελληνικός Λαός να πληροφορηθεί την ιστορία του, όποια κι εαν είναι αυτή με τα θετικά και τα αρνητικά της.
Τους καταγγέλουμε , εφιστούμε την προσοχή στο πρακτορείο Άργος και τους προειδοποιούμε ότι εαν συνεχιστεί ο πόλεμος κατά της εφημερίδος μας θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε στα νόμιμα μέτρα για τηνπροστασία της εταιρείας αλλά κυρίως του αναγνωστικού μας κοινού.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply