Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Λίγες μόλις μέρες μείνανε για την έναρξη της κολυμβητικής περιόδου στην Ακαδημία Κολύμβησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.
Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ προάγει το άθλημα της κολύμβησης στην νεολαία της πόλης του Κιλκίς και όχι μόνο. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 24 Απριλίου και αναμένεται για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη.
Τα οφέλη του αθλήματος είναι πολλαπλά για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία όλων των αθλουμένων μελών.Τα μαθήματα θα γίνουν από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με παιδαγωγική ευαισθησία ,επιστημονική μεθοδολογία και επαγγελματική οργάνωση. Οι προπονήσεις-μαθήματα θα φιλοξενηθούν στις δύο σύγχρονες θερμαινόμενες πισίνες στις οποίες η ασφάλεια και η καθαριότητα είναι δεδομένες και αδιαπραγμάτευτες. Η αυτόματη ρύθμιση χλωρίωσης και  pHεγγυάται εδώ και πέντε χρόνια την τήρηση όλων των αυστηρών κανόνων υγιεινής και ασφαλείας.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply